Ana sayfa Dizi Fragmanları Gecenin Ucunda dizisinde Macide kalbi ile mantığı arasına sıkıştı!

Gecenin Ucunda dizisinde Macide kalbi ile mantığı arasına sıkıştı!

tarafından ker_def

“Gecenin Ucunda” yeni bölümüyle 19 Ekim Çarşamba akşamı Star’da ekrana gelecek. Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Gecenin Ucunda’, Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Yarın akşam ekrana gelecek dizinin yeni bölümünün konusu ise şöyle; Hayatını kurtaran Kazım’a karşı hisleri karmaşıklaşan Macide’ye ilk uyarı Sara’dan gelir. Macide konusunu psikiyatr ile konuşan Kazım ise içinde olup bitenlere anlam vermeye çalışırken yeni bir karar alır ve kalbinin sesini dinlemeye başlar.

Tüm bunlar olurken Kazım ve Ahmet’in annesi Berrin, Macide konusunda Ahmet’e söz verir. Masalsı aşk hikayesiyle ‘Gecenin Ucunda’ her çarşamba Star’da yayınlanıyor.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, ‘Gecenin Ucunda’ dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bir araya geldi: “Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal.”