Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk’a eleştiri, Öykü Gürman’a destek var!

Gel Dese Aşk’a eleştiri, Öykü Gürman’a destek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Gel Dese Aşk dizisinde Sitare Pusat karakterine hayat vermekte olan ünlü şarkıcı Öykü Gürman, diziye sadece oyunculuk yeteneği ile değil sesiyle de renk katıyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde sergilediği Asiye Kaleli performansı ile oyunculuğu da çok iyi yapabileceğini kanıtlayan Gürman, yine Osman Sınav dizisinde bir kez daha ekranda yer alma fırsatı elde etti.

Gel Dese Aşk'a eleştiri, Öykü Gürman'a destek var! 8

Sitare karakteri ile Gel Dese Aşk’ın en çok konuşulan ismi olan Öykü Gürman, takipçilerinden de büyük destek görüyor. Kadın-erkek ilişkilerinin sorgulandığı, 40’lı yaşlarda 20 yıllık evli bir adamın kızının arkadaşı ile eşini aldattığı bir denklemde ilerleyen Gel Dese Aşk, sosyal medyada büyük tepki alıyor.

Ancak Öykü Gürman bu tepkilerin dışında, performansı ve sesiyle dizinin sevilen yüzlerinden… Instagram hesabından dizinin yeni bölümünün tanıtımı için paylaşım yapan Gürman’a hayranlarından “Çiçek gibisin” şeklinde iltifatlar geldi. Diziyi Sitare karakteri için izlediğini söyleyen de birçok kişi var. Gürman, bu akşam hayranlarına ekran başına geçmeleri mesajını yolladı:

#geldeseask bu akşam yeni bölüm, saat 20:00’de … @atvturkiye @sinegrafofficial

Gel Dese Aşk'a eleştiri, Öykü Gürman'a destek var! 9