Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın Nahide’si Merve Şen hayatının en güzel iltifatını sette aldı!

Kuzey Yıldızı’nın Nahide’si Merve Şen hayatının en güzel iltifatını sette aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisini izleme sebeplerinden birisi de Merve Şen’in canlandırdığı Nahide karakteri… Cumartesi akşamları Show TV ekranında beğeniyle izleyicilerin karşısına çıkan Kuzey Yıldızı dizisinde Nahide ve Pembe’nin esprilerine gülmeyen yok… Bu iki karakterin yanı sıra Sefer Reis de komedi sahnelerinin vazgeçilmez ismi.

Başrollerde yer alan Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin yanı sıra, yan rollerde Merve Şen, Toygan Avanoğlu ve Zeynep Kankonde harika işler çıkartıyor. Kuzey Yıldızı’nın Nahide’si Merve Şen, youtube’da soruları yanıtladı ve ortaya keyifli bir sohbet çıktı.

Kuzey Yıldızı'nın Nahide'si Merve Şen hayatının en güzel iltifatını sette aldı! 7

Kuzeninin aynı zamanda çok yakın arkadaşı olduğunu belirten Merve Şen, onun için çöpçatanlık yaptığını ama olmadığını ifade etti.Oyuncu, küçükken aşık olduğu ünlü ismin ise Burak Kut olduğunu söyledi. Yengeç burcu olan ve anaç bir karaktere sahip olduğunu ifade eden Merve Şen, aşırı anaç birisi olmanın bazen kötü sonuçlar getirdiğine vurgu yaptı. Şen, “Bazen bu kadar anaç yaklaşmamalıyım dediğim şeyler oluyor” diye konuştu.

Nahide karakteri için sosyal medyada olumsuz yoruma denk gelmediğini ve çok güzel mesajlar aldığını anlatan oyuncu, “Bakıyorum, özellikle twitter’da aktifim” dedi. İki hayranının kendisine ayna hediye ettiğini ve isminin de üzerinde yazdığı bu hediyenin çok hoşuna gittiğini belirtti.

İkinci ekip yönetmeni Deniz hocanın kendisi hakkında eşine söylediği iltifata değinen oyuncu, “Merve ile çalışmayı seviyorum ama Nahide ile çalışmayı daha çok seviyorum demiş eşime. Bu hayatımda aldığım en güzel iltifattı” diye konuştu. Oynadığı her sahnenin hen anını, her cümlesini çok sevdiğini de belirten Merve Şen, hayranlarına da ilgileri için teşekkür etti.

Merve Şen’in şarkı da söylediği soru cevap videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.