Ana sayfa Dizi Fragmanları Geri dönüşe hazırlanan Sefirin Kızı dizisinde önemli düzenleme!

Geri dönüşe hazırlanan Sefirin Kızı dizisinde önemli düzenleme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinin çekimlerine başlandı. Bodrum’da bir araya gelen set ekibi, yeni sahnelerin çekimlerini gerçekleştiriyor. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin setinde yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Ekibin koronavirüs önlemleri çerçevesinde bir dizi kurallar da getirdiği ve sette her türlü önlemin alındığı belirtiliyor. Sefirin Kızı dizisinin 15 Haziran Pazartesi günü 16. yeni bölümünün yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm öncesinde ise 8 Haziran Pazartesi akşamı için özel bir kolaj bölümün Star TV’de izleyici ile buluşması ve dizinin kısa bir özetinin yapılması kararlaştırıldı.

Sefirin Kızı, özel bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Böylelikle 15 Haziran’daki 16.bölüm öncesinde dizinin hayranları geçmiş bölümlerde neler olduğunu hatırlayacak ve hikayeyi takip etmek daha kolaylaşacak.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 8 Haziran Pazartesi saat 20.00’de yayınlanacak olan özel bölümünden ilk fragman:

Dizinin yeni bölüm çekimlerine yönelik büyük ilgi de sosyal medyada yapılan paylaşımlarla görülmekte.

Setten farkı fotoğraflar ve bazı videolar sosyal medyada paylaşılıyor ve dizinin hayranları geri dönüşün mutluluğunu yaşıyor.