Ana sayfa Dizi Haberleri Gidenleri bırakın da gelenlere bakın! Çukur dizisinde değişim rüzgarları esecek!

Gidenleri bırakın da gelenlere bakın! Çukur dizisinde değişim rüzgarları esecek!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Show TV’de Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi olan Çukur, yeni sezonda transferleriyle adından söz ettirmekte. Diziden yeni sezonda ayrılanların yanı sıra yeni katılan karakterler de hikayeye heyecan katıyor.

Aksiyon dozu yüksek olan dizide kimi zaman gidenler izleyiciyi üzerken, yeni gelen karakterler ise hikayeleriyle birlikte Çukur’a başka bir renk katıyor. Son günlerde iki genç ismin diziye katılacağı haberleri de izleyiciyi heyecanlandırmakta.

Yeni karakterlerin dizideki rolleri de belli olurken, izleyici için de bu karakterler tam bir sürpriz olacak. Kısa bir süre önce Aliço’nun hayatına girecek bir isim belli olmuştu, bu kez de Akın Koçovalı ile yakınlaşacak bir karakter diziye dahil oluyor.

Son sezon olması planlanan Çukur dizisinde ortaya çıkacak yeni karakterin ismi Yasmin. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği kulis bilgisine göre, Yasmin karakterini, Gamze Doğanoğlu oynayacak.

Burak Dakak’ın hayat verdiği Akın Koçovalı’nın yakınlaşacağı Yasmin, diziye ayrı bir renk katacak. Genç ve başarılı isim Gamze Doğanoğlu, en son TRT1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde Zehra karakterini oynuyordu.

Gamze Doğanoğlu, 2018 yılında TRT1 için çekilen ve Bosna ve Hersek’in kurucu Cumhurbaşkanı Alija Izetbegović’in ilk gençlik yıllarından itibaren hayatını anlatan dizide, Halida İzzetbegovic’i canlandırdı.

Gidenleri bırakın da gelenlere bakın! Çukur dizisinde değişim rüzgarları esecek! 8

Bu dizinin ardından ise yine 2018’de Star TV’de ekrana gelen Kalbimin Sultanı dizisinde Gülfidan rolünü oynamıştı.

Çukur dizisine katılan bir diğer isim ise Begüm Akkaya. Aliço’nun hayatına girecek olan Seher’i oynayacak.

Rıza Kocaoğlu’nun hayat verdiği Aliço ve Seher’in yollarının tesadüfi bir şekilde kesişmesi söz konusu olacak!

Gidenleri bırakın da gelenlere bakın! Çukur dizisinde değişim rüzgarları esecek! 9

Akkaya, son olarak da Kanal D’nin kısa bir süre önce final yapan dizisi Yeni Hayat’ta da Fatma rolündeydi.