Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz ölmedi ama boşuna beklemeyin gidecek! İşte Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş’in yeni dizisi…

Yılmaz ölmedi ama boşuna beklemeyin gidecek! İşte Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş’in yeni dizisi…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da bu sezon izleyiciyi şaşırtan değişiklikler yaşanıyor. Başrolde yer alan Vahide Perçin’in gidişinin ardından, başroldeki bir diğer isim Uğur Güneş’in de gideceği haberleri bir süredir medyada yer almakta. Ancak dizideki gelişmeler izleyenlere ters köşe yaptırırken ‘Yılmaz acaba gitmiyor mu?’ sorusunu da doğurmakta.

Dizinin takipçileri, iki bölümdür fragmanlarla Yılmaz’ın kaza yaptığı görüntüleri üzerine, karakterin ölerek diziden ayrılacağı tahminlerini yapmaktaydı.

Aslında klasik bir gidişattı bu ve herkes tersi bir durumu beklemiyordu. Fakat yayınlanan yeni bölüm tanıtımda Yılmaz’ın aracının uçuruma yuvarlanmasından sonra Demir’in onu kurtardığı ve sahne herkesi şaşırttı.

Yılmaz ölmedi ama boşuna beklemeyin gidecek! İşte Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Uğur Güneş'in yeni dizisi... 8

Üstelik Yılmaz’ın hastanede çocuklarıyla bir araya geldiği, Müjgan ve Züleyha’nın da yanında olduğu, durumunun da gayet iyi olduğu görülmekte.

Bu gelişme ile birlikte Yılmaz’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise hala merak konusu.

Fakat Yılmaz’ın o kazadan kurtulması sizi yanıltmasın! Zira oyuncu diziden gidiyor! Uğur Güneş’in yeni dizisiyle anlaşma sağladığı da kulislere yansıdı. Karakter nasıl ayrılacak merak konusu ama Uğur Güneş’in Fox TV için çekilecek yeni bir dizide rol alacağı belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki köşesinde bu konuyla ilgili ayrıntıları da vermekte.
Geçtiğimiz haftalarda Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş’in, Gold Film’den aldığı teklifi kabul ettiğini ve “Kanunsuz Topraklar” dizisinde başrol oyuncusu olduğunu da belirtmekte.

Yılmaz ölmedi ama boşuna beklemeyin gidecek! İşte Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Uğur Güneş'in yeni dizisi... 9

Yeni dizinin senaryosunu, Zülküf Yücel yazarken, yönetmenliğini de Faruk Teber yapacak. İstanbul’da çekilecek olan dizi için Teber’in mekan araştırması yaptığı ifade edilirken, dizinin 1940’lı yıllarda maden işçilerinin dramını anlatacağı büyük bütçeli bir proje olduğu ve oyuncu seçimlerinin de devam ettiği bilgisi verilmekte.