Ana sayfa Dizi Haberleri Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti!

Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide Cansu Dere’nin oynadığı Asya, kendisini iki yıldır aldattığını öğrendiği kocasından intikam alma planını devreye soktu. Caner Cindoruk’u oynadığı Volkan karakteri ise izleyenlere ekran başında saç baş yoldurmaya devam ediyor!

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen 6. bölümde, Asya’nın, Derin ve ailesinin önündeki sözlerinden sonra her şey değişti! İzleyicilerin o sahnede Asya’nın yaptığını gördükten sonra intikamın ağır olacağı ile ilgili yorumları sosyal medyada yer aldı.

Med Yapım ve Mednova Yapım imzalı dizi, 7. bölümüyle tüm kategorilerde gün birincisi oldu. Yoluna emin adımlarla devam eden dizi, büyük ilgiyle izlenirken, Volkan karakterine olan izleyicinin tepkisi de büyüyor. Oyuncuların başarılı performansları dizinin takipçilerini adeta ekrana kilitlemekte!

Bu hafta ise Asya, intikam planlarına Haluk Bey’i de dahil etmeye çalıştı. Volkan ile iş yapan Haluk Bey’in projeden çekilmemesini, o arazi için rüşvetle imar izni alındığını, Volkan’dan habersiz projeden gelecek geliri paylaşmayı teklif etti.

Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti! 15

Asya, oğlunun eğitimi için biriktirdikleri para ile aldığı evde Derin ile yaşadıklarını anlatınca ipler koptu. Haluk Bey, tüm bunları gidip Volkan’ın yüzüne vurdu.

Volkan, Haluk Bey karşısında hiç bir şey söyleyemezken, Asya’nın karşısındaki sözleriyle ise izleyenleri delirten tavırlar geliştirdi. Tüm yaptıklarına rağmen sürekli Asya’yı suçlayan, ona dünyayı dar edeceğini söyleyen, işinden uzaklaştırılmasını sağlayan, oğlunun velayetini almak için Bahar ile işbirliği yapan Volkan, izleyenleri adeta çıldırttı.

Adeta zeytinyağ gibi üste çıkan bir karakteri oynayan Caner Cindoruk, tavırları, mimikleri ve oyunculuğuyla o kadar iyiydi ki izleyicilerden Volkan karakterine baya bir küfür yağıyor!

Asya’nın işyerine gidip bir de ailesiyle ilgili sırrı ortaya dökmesi, herkesi delirtti!

Eve gelip “Sana öyle şeyler yapacağım ki bu şehri terketmek zorunda kalacaksın” sözleri ise iyice çıldırttı! Üstelik Asya’nın yaptığı turtaya elleriyle dalıp sonra da tükürmesi herkesin midesini bulandıran bir davranıştı…

Dizinin takipçileri, Volkan’ın hep su yüzüne çıkmasından rahatsız! Eğer işler onun tarafından olumlu bir şekilde gelişirse, bu durumdan hoşnut olmayacaklarını da ifade ediyorlar. İlerleyen bölümler merakla beklenirken, Asya’nın daha etkin bir intikam planı yapması görüşü çoğunlukta. Zira Volkan o kadar çirkinleşti ki izleyici hakettiğini bulması görüşünde….

İşte izleyenlerin yaptıkları yorumlardan bazıları…

Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti! 16

Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti! 17

Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti! 18

Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti! 19

Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti! 20

Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti! 21

Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti! 22

Giderek iğrençleşiyor! Sadakatsiz dizisinde mide bulanması garanti! 23