Ana sayfa Dizi Haberleri Hastalanan Demet Özdemir’e nazar değdi, ‘korkmayın’ mesajı yolladı!

Hastalanan Demet Özdemir’e nazar değdi, ‘korkmayın’ mesajı yolladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımları ile de sık sık gündeme geliyor.

Dizinin son bölümünde oyun havalarında göbek atan, dansıyla herkesi bir kez daha büyüleyen oyuncu, dansçı geçmişinin de verdiği kıvraklıkla sahnede adeta parladı… Sosyal medyada hayranları ünlü oyuncunun o halleri için birçok iltifat içerikli yorum yaptı.

Demet Özdemir, kameralara da yakalandı ve biraz da rahatsız olduğunu söyledi. Son dönemin başarılı ismine adeta bu kış günlerinde nazar değdi. Ancak tüm testleri yapılan Demet Özdemir koronavirüse yakalanmadı, bu sadece bir grip rahatsızlığı…

Muhabirlerin “Neyiniz var?” sorusu üzerine oyuncu, “Grip oldum, ama testlerim yapıldı korkmayın” diye konuştu. Önceki gün arkadaşı Deniz Bulutsuz ile buluşan ve fotoğrafları instagram hesabından yayınlayan oyuncu, kendisine bu buluşmanın çok iyi geldiğini söyledi.

Koronavirüs ile ilgili alınan önlemlerin çok iyi olduğunu ve herkesin içinin rahatladığını belirten oyuncu, maskesiyle röportaj yaparak dikkatli davrandı.

Hatırlanacağı üzere aylar önce Deniz Bulutsuz, o dönem erkek arkadaşı olan Ozan Güven’den şiddet gördüğü ve darp edildiği iddiası ile gündeme gelmişti.

Demet Özdemir, “Artık desteğin ötesinde arkadaş olduğumuz için. Ben onun adına hiçbir şey söylemek istemem. Her şey zaten yargı sürecinde, hiç bana düşmez de aynı zamanda. Bence adalet yerini bulacaktır, bundan eminim” diye konuştu.