Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti Züleyha, geldi Gülfem! Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar’da yine imkansız bir aşkın peşine düşüyor!

Gitti Züleyha, geldi Gülfem! Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar’da yine imkansız bir aşkın peşine düşüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Uğur Güneş, geçtiğimiz haftalarda atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etmişti. Oyuncunun hayat verdiği Yılmaz’ın ölümü ile birlikte Güneş de diziden ayrıldı. Aslında ayrılık hikayesi de izleyiciyi şaşırtan bir gelişmeydi! Kimse oyuncunun sezon ortasında gitmesini beklemiyordu.

İlk olarak Vahide Perçin, Hünkar’ın ölmesiyle birlikte başrolde oynadığı diziden ayrıldı. Dizinin bir başka başrolü Uğur Güneş de gitti. Başka karakterlerin katılımıyla birlikte hikaye şimdi farklı bir şekilde devam ediyor. Kimse beklemese de Yılmaz artık yok ve Züleyha da çocukları için çiftliğe döndü.

Uğur Güneş’in diziden ayrılmasından kısa bir süre önce, yeni bir dizi ile anlaştığı haberleri gündeme gelmişti. Oyuncunun isteği ile gerçekleşen ayrılık kararından sonra da ünlü yönetmen Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı yine bir başka dönem dizisinde oynayacağı ortaya çıktı.

Kanunsuz Topraklar ismini taşıyan yeni dizide bu kez bir maden işçisini oynayacak Uğur Güneş. Projenin hazırlıkları hızla sürüyor. Dizinin yayınlanmasını Güneş’in hayranları merakla beklerken yeni gelişmeler de yaşanmakta.

Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili gelen son bilgiler şöyle;

Dizinin konusu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre imkansız bir aşk üzerine kurulu bir hikaye bekliyor izleyiciyi.

Hikaye Zonguldak’ta geçiyor. Gold Film imzalı dizinin çekimleri İstanbul’da yapılacak. 1939’lu yılların anlatılacağı dizi için özel olarak bir plato kuruluyor.

Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin senaryosunu usta kalem Zülküf Yücel yazıyor. İzleyiciyi hem görsel hem de hikaye olarak içine çekmesi beklenen iddialı proje için hazırlıklar titizlikle sürdürülmekte.

Gitti Züleyha, geldi Gülfem! Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar'da yine imkansız bir aşkın peşine düşüyor! 7

Dizide kömür madenleri sayesinde zengin olan Zonguldak’taki bir madenin patronu Malik Bey ile onun güzel kızı Gülfem’e aşık olan madenci Davut’un imkansız aşkları konu ediliyor.

Dizinin çekimleri henüz başlamadı. Hazırlıkları sürüyor ancak Nisan ayında sete çıkılması planlanmakta. Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova’daki Züleyha’ya kavuştu ve öldü ama bu kez Kanunsuz Topraklar’da bakalım Davut karakteri ile Gülfem’e kavuşacak mı?

Bu sürükleyici hikayenin en çok merak edilen kısmı da şüphesiz Uğur Güneş’in partnerinin kim olacağı! Gülfem karakterini kimin oynayacağı henüz belli değil. Ancak Fox’un bu iddialı dizisi için yine yıldız bir ismin Gülfem’i oynayacağı tahmin ediliyor. Bakalım bu isim kim olacak? Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız…