Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır, eski dizisi Aramızda Kalsın için itiraf yaptı!

Gökçe Bahadır, eski dizisi Aramızda Kalsın için itiraf yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, katıldığı canlı yayında talihsizlik yaşadı. Şarkı söylediği anda kameranın ters dönmesi ile kahkaHAlar atan oyuncu, izleyenleri de bir hayli gülümsetti.

Oyuncu, pandemi öncesinde İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun ile tiyatro sahnelerinde yer almaktaydı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle gösteriye ara verilse de oyuncu yeniden sahnelere dönmeyi arzu ediyor.

Gökçe Bahadır, dizilerde rol almak ile tiyatro sahnesinde yer almak arasındaki farkı anlattı. Oyuncu, “Çok farklı zorlukları. İkisi de çok zor tarafları var. Biri birinden daha zor gibi ayırım yapamadım. Birinin prova süreci çok uzun, sürekli performans, kendini her anlamda diri tutman gerekiyor. Öbürü desen sürekli her gün zor saatler… İkisinin de zorlukları çok ayrı” diye konuştu.

ARAMIZDA KALSIN İTİRAFI

2013-2015 yılları arasında Aramızda Kalsın isimli dizide başrolde yer alan Gökçe Bahadır, Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Caner Cindoruk ile aynı sette bulunmuştu. 2 sezon, toplam 52 bölüm süren dizi büyük beğeni toplamıştı.

Gökçe Bahadır, eski dizisi Aramızda Kalsın için itiraf yaptı! 7

Star TV, Nisan ayının son haftası ile birlikte Aramızda Kalsın’ı yeniden yayınlamaya başladı. Haftanın 7 günü Aramızda kalsın dizisini Star TV ekranında izleyebilirsiniz. Yayın saatleri 23.30 ile 00.30 arasında değişkenlik gösteriyor.

Gökçe Bahadır da Aramızda Kalsın dizisini izlediğini söyledi: “Ben, Aramızda Kalsın izliyorum geceleri. Ben kendimi, oynadığım süreçte bu kadar izlememiştim. Ben de tesadüf bir gece açtım. Sonra baktım her gece veriyorlar. Çok severdim zaten. Devam ettim, her gece. O kadar sıcak bir diziydi ki çünkü. Kendim oynamasam dahi izlerdim. Ben de geceleri izlemeye başladım.”

Birçok dizi hayranı da sosyal medya mesajlarında Aramızda Kalsın’ı çok sevdiklerini belirten yorumlar yaptı. Bu mesajlar Gökçe Bahadır’a da geldi. Diziyi izlemenin çok iyi geldiğini belirten izleyici yorumlarına ünlü oyuncu da memnun oldu.