Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır küvet pozu ile hayranlarını bir kez daha mest etti!

Gökçe Bahadır küvet pozu ile hayranlarını bir kez daha mest etti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, son günlerin gündemdeki kadın oyuncusu oldu… 25 Şubat’ta Emir Ersoy ile evlenen oyuncu düğünündeki enerjisi ve neşeli halleri ile hayranlarına ne kadar mutlu olduğunu gösterdi. Oyuncunun bu mutlu hali de tüm sevenleri tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı…

Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alan Gökçe Bahadır, Alem dergisine verdiği özel pozlar ve açıklamaları ile de dikkatleri çekiyor. Oyuncu küvet içindeki pozları ile herkesi şaşırtırken, üzerindeki mücevherler de göz kamaştırdı.

Gökçe Bahadır küvet pozu ile hayranlarını bir kez daha mest etti! 50

Mücevher markası Roberto Bravo’nun marka yüzü olan Gökçe Bahadır, geçtiğimiz hafta reklam filminde yer almış ve lansmana katılmıştı. Alem dergisi de kadınların gücünü kutlayan reklamı yöneten Nihat Odabaşı ile birlikte harika ve enerji dolu bir sohbet ve çekim gerçekleştirildi.

Roberto Bravo’nun marka yüzü olan Gökçe Bahadır’a bu işbirliği ve mücevherler ile ilgili hisleri sorulduğunda şu şekilde yanıtladı:

“Takı takmayı çok seviyorum. Genelde takısız göremezsiniz beni. Hem Roberto Bravo’nun duruşu, bakış açısı, işi konumlandırma şekli, sevgili Nihat Odabaşı’nın müthiş fikirleriyle birlikte benim çok içime sinen bir iş oldu.”

Gökçe Bahadır, küpe takmaz ise o gününün iyi geçmeyeceğini de düşünen birisi olduğunu bu röportajında ifade etti.

Gökçe Bahadır küvet pozu ile hayranlarını bir kez daha mest etti! 51

Gecesi, gündüzü, hafta sonu, bayramı, tatili olmayan yoğun tempoda çalışan Gökçe Bahadır’a bu tempoya nasıl adapte olduğu sorulduğunda oyuncu şöyle konuştu: “Bu işi gönülden seven insanların bir araya toplandığı bir sektör bu. Küçük yaştan beri çalıştığım için hayatım hemen hemen hep setlerde geçti ama ben zaten genelde yoğun tempo ve koşturmacada daha mutlu olan biriyim.”