Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır’ın yeni dizisi Ayrılık’ın hikayesi çok sarsıcı olacak!

Gökçe Bahadır’ın yeni dizisi Ayrılık’ın hikayesi çok sarsıcı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay- Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır hayranları çok memnun. Oyuncu 2018 yılından bu yana televizyon dizilerinde yer almıyordu. Sadece geride bıraktığımız sezon Menajerimi Ara’ya konuk olan oyuncu, yeni sezonda çok iddialı bir dönüş yapacak.

Ufak Tefek Cinayetler’den sonra yeniden televizyon dizilerini kabul etmeye başlayan Gökçe Bahadır, MF Yapım imzalı yeni Fox TV dizisi Ayrılık’ta karar kıldı… Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü ile başrolde buluşmaya hazırlanan oyuncu, geçtiğimiz aylarda Netflix için hazırlanan Kulüp isimli dizinin çekimlerinde bulunmuştu.

Barış Arduç ile dijital dizide başrolü paylaşan Gökçe Bahadır, şimdi ise hukuk temalı bir adalet arayışının içine sürüklenecek. Boşanma avukatı olan 3 kız kardeşin hikayesi olarak ortaya çıkan Ayrılık, İngiliz hukuk dizisi The Split’ten uyarlandı…

Hikayede çok ilginç gelişmeler olacak. Özellikle de bu üç kız kardeşin hayatını çok etkileyen bir olay yaşanacak. Kız kardeşleri, 30 yıl görmedikleri babalarının ortaya çıkması ile birlikte çok farklı bir hayata doğru açılacaklar ve sarsıcı gelişmeler yaşanacak.

Ali İpin’in 3 kız kardeşin babasını canlandıracağı dizinin çekimleri için her şey hazır. Ekip Cuma günü sete çıkacak. Yakında fragmanlar da paylaşılacak. Gelişmeler Eylül ayında Ayrılık dizisinin Fox TV ekranında izleyici ile buluşacağına işaret ediyor.