Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Eyüboğlu, Kadın dizisi ile yeni bir hayatın kapılarını açtı!

Gökçe Eyüboğlu, Kadın dizisi ile yeni bir hayatın kapılarını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin ekrana kazandırdığı en önemli isimlerden birisi de Gökçe Eyüboğlu… Ceyda karakterine hayat veren oyuncu, bu yapım sayesinde geniş kitleler tarafından sevildi ve büyük bir hayran kitlesine de erişmiş oldu.

Kadın dizisinden önce bazı rollerde yer alan oyuncu, asıl çıkışını bu yapım ile gerçekleştirdi ve adeta yeni bir hayatın kapılarını açtı. Bu referans ile bundan sonra birçok farklı yapımda başrolde yer almayı hak eden Gökçe Eyüboğlu, kendisini heyecanla takip eden de önemli bir kitleyi peşinden sürüklüyor.

Dizinin youtube kanalında yayınlanan veda videosuna konuşan Eyüboğlu, “Çok huzurlu bir setti, çok güzel insanlarla tanıştım. Ayrıca Ceyda’yı anlamaya çalışırken, kendimi de keşfettiğim bir süreç oldu benim için” açıklamasında bulundu.

Eyüboğlu, aslında sadece kendisini bulmadı izleyici de onu bulmuş oldu. Oyuncu, “Bennu Yıldırımlar, Hümeyra, Şerif Erol gibi isimlerle bir arada çalışmak da benim için ayrı bir okul oldu” açıklamasıyla da dizinin usta isimlerini onore etti.