Ana sayfa Dizi Haberleri Görkem Sevindik, Söz dizisinde askeri oynadı, gerçek hayattaki askerliği bakın nasıl tanımladı?

Görkem Sevindik, Söz dizisinde askeri oynadı, gerçek hayattaki askerliği bakın nasıl tanımladı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayınlanan ve sezon sonunda final yapan Söz dizisinde Mücahit Serdengeçti (Keşanlı) karakterini oynayan Görkem Sevindik, bir süre önce bedelli askerlikten faydalanıp vatani görevini yapmıştı.

Sevindik, terhis olduktan sonra tatile başladı. Magazincilerle karşılaşan oyuncu, Söz dizisinde bir askeri oynarken, gerçek hayatta asker olmanın nasıl olduğu sorusuna yanıt verdi.

“Vatani görevimizi yaptık. herkesin yaptığı gibi. Çok abartılacak bir şey yok” diyen Sevindik, askerlikte unutamadığı bir anısı olmadığını ama güzel dostluklar kurduğunu söyledi.

Görkem Sevindik, Söz dizisinde askeri oynadı, gerçek hayattaki askerliği bakın nasıl tanımladı? 7

Sevindik, askerliği şu ilginç sözlerle tanımladı: “Sivil hayatımızda hepimizin playlist’i var, istediğimiz parçayı dinliyoruz playlist’ten. Askerde de istediğin parça yok. Sıradaki parça var. Sıradaki parçayı dinlemek zorundasın.”

Askerlik anısı sorulduğunda ise ünlü oyuncu, “Unutamadığım bir anım yok. Güzel keyifli. Güzel dostluklar kurduk, güzel arkadaşlıklarımız oldu, komutanlarımız falan gayet keyifliydi. Nöbet de tuttuk, her şeyi yaptık. Zor gelmedi. Sonuçta herkesin yaptığı bir şey. Bizim bir üstünlüğümüz yok. Herkes ne yapıyorsa biz de onu yaptık” diye konuştu.

Bir süre tatil yapacağını belirten Görkem Sevindik, yeni sezonda bir projesi olup olmadığı sorusuna da “Görüşüyoruz şu an bir kaç bir şey var. Adını koyabileceğimiz bir şey yok henüz. Görüşmelerimiz var. Daha net bir şey yok. Olursa zaten duyarsınız” yanıtını verdi.

Röportajın tamamını Uçankuş’un videosundan izleyebilirsiniz: