Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel, Jet Sosyete’nin bütçe sorununu ilk kez itiraf etti!

Gülse Birsel, Jet Sosyete’nin bütçe sorununu ilk kez itiraf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisi, Puhu TV platformunda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin internete geçmesinden sonra izlenme oranları merak ediliyordu.Gelen bilgiler ekibi memnun eden gelişmeler yaşandığını göstermişti. 5 milyon izlenme sayısına ulaşan Jet Sosyete dizisi ile ilgili paylaşımlara devam eden Birsel, takipçilerinden gelen soruları da yanıtlıyor.

Jet Sosyete dizisinin kulisinden makyaj yaptığı sırada çekilen bir fotoğrafını paylaşan Gülse Birsel, “Uykular haram oldu, gençliğim bak talan da oldu, zalim geceler” notunu paylaştı.

Diziyi ekrandayken izlediğini ve şimdi internette takip edemediğini belirten bir izleyicisine yanıt veren Gülse Birsel, “İzleyin, niye izleyemiyorsunuz, belli ki internet var” diye yazdı.

Birsel, mesajında çekimin 14. saatinde olduklarını da belirtti, işte bu ifade üzerine bir izleyicisi “Hani 50 dakikalık diziler daya iyiydi?” sorusunu yöneltti.

Gülse Birsel, ise ilk kez bütçe gerçeğini açıkladı.

Birsel, “Bütçe itibariyle 50 sayfa 2 günde çekilmek zorunda. Yazması biraz kolaylaştı elbette” diye cevap verdi.

Dizinin kalitesinin arttığını belirten Jet Sosyete hayranları Birsel’e teşekkür etti.

İşte o paylaşım:

Uykulaar haram oldu, gençliğim bak talan da olduu, zalım geeceler. (İç. Jet Sosyete Seti. Gece/ Genç ve akıl almaz güzellikteki kadının yüzünde çekimin 14. saatinin haklı gururu vardır, ne var ki gözleri kanlanmıştır ve artık makyaj fayda etmemektedir. ????)

blank