Ana sayfa Sinema Gupse Özay’dan pilavlı Deliha 2 tanıtımı ve Cem Yılmaz rekabeti

Gupse Özay’dan pilavlı Deliha 2 tanıtımı ve Cem Yılmaz rekabeti

tarafından ker_def

‘Deliha 2’ filminin basın toplantısında konuşan Gupse Özay, “Deliha çok sevildi. İnşallah ikinci filmimiz de sevilir” dedi

Gupse Özay’ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı ‘Deliha 2’ filminin oyuncuları, BKM Mutfak’ta gazetecilerle bir araya geldi.

Filmin ilk fragmanının izlendiği basın toplantısında Özay, mutfağa girip oyuncu arkadaşlarına ve gazetecilere kendi elleriyle pilav yaptı.

Ünlü oyuncu, “Deliha, özellikle çocuklar tarafından çok sevildi. ‘Deliha 2’de de izleyenler sıcak, samimi ve komik bir film bulacaklar. İnşallah bu film de sevilir” dedi.

‘CEM’LE REKABET DURUMUM YOK’

HT Magazin’den Serkan Öztürk’ün haberine göre, Gupse Özay, filminin Cem Yılmaz imzalı ‘Arif V 216’yla aynı dönemde vizyona girmesiyle ilgiliyse şunları söyledi: “Film çok başarılıymış, ben ‘Deliha 2’nin izlemelerinden dolayı gidemedim ama en yakın zamanda gideceğim. Cem’le rekabet durumum yok. Umarım kol kola gideriz, o da izlenir, ben de.”

Deliha karakteri için 20 kilo alan Gupse Özay, “Şimdilik 12 kilo verdim ama ayva göbek ve kollarımdaki sarkıklık hâlâ duruyor. 8 kilo daha vermem lazım, detoksla vermeye çalışıyorum” dedi.

Filmin oyuncuları, basının karşısına birlikte çıktı.