Ana sayfa Sosyal Medya Güvercin dizisinin Betül’ü Dilan Telkök rahatsızlandı ama hastaneye gitmiyor!

Güvercin dizisinin Betül’ü Dilan Telkök rahatsızlandı ama hastaneye gitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay Dilan Telkök rahatsızlandı, hastaneye gitmeye korkuyor! Ekim ayında Berkay Hardal ile evlenen, şimdilerde Güvercin dizisinde Betül olarak ekranda yer alan Dilan Telkök, karantina günlerinde gözünden yaşadığı sıkıntı ile dikkat çekiyor.

Dilan Telkök, instagram hesabından gözüne ne olduğunu soranlara son durumu anlattı. Hikaye bölümünden video paylaşan oyuncu, “Hayır gözüm iyileşmedi.Ama hastaneye gitmemek için tabii ki direniyorum” diye konuştu. Koronavirüse yakalanma korkusu nedeniyle hastaneye başvurmak istemeyen oyuncu, göz kapağındaki şişliğin kullandığı ilaçla indiğini vurguladı.

Güvercin dizisinin Betül'ü Dilan Telkök rahatsızlandı ama hastaneye gitmiyor! 8

Telkök, “Gözümün içinde beyaz sivilcemsi bir şey var. Pazartesi’ye kadar geçmezse gitmeyi düşünüyorum, çünkü beni rahatsız ediyor” açıklamasında bulundu. Kendisine koruyucu bir maske de alan oyuncu “Doktora böyle gideceğim diyerek koronavirüsten nasıl korunacağını da gösterdi.

Güvercin dizisinin Betül'ü Dilan Telkök rahatsızlandı ama hastaneye gitmiyor! 9

Eşi Berkay Hardal ile Köyceğiz’deki evlerinde kendilerini karantinaya aldıklarını geçtiğimiz gün youtube hesabında yayınladığı videosunda duyuran oyuncu, ev hallerini de sıklıkla sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.