Ana sayfa Sosyal Medya Hande Ataizi’nin instagramda paylaştığı bir fotoğrafa öyle yorumlar yapıldı ki!

Hande Ataizi’nin instagramda paylaştığı bir fotoğrafa öyle yorumlar yapıldı ki!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun bir aradan sonra ‘Camdaki Kız’ dizisi ile ekranlara dönüş yapan ünlü  oyuncu Hande Ataizi sezon yorgunluğunu sevgilisi ve oğlu ile Bodrum’da atıyor.

Uzun bir süredir spor salonunda tanıştığı kendisinden yaşça küçük Dinç Aydoğdu ile aşk yaşayan Hande Ataizi’nin instagram paylaşımlarından oğlu ve sevgilisinin de iyi anlaştığı göze çarpıyor.

Hande Ataizi'nin instagramda paylaştığı bir fotoğrafa öyle yorumlar yapıldı ki! 8

Şu sıralar evliliği düşünmediğini söyleyen güzel yıldız, en son yaptığı açıklamada ‘Biz zaten Dinç, Leon ve ben bir aile olduk. O yüzden düğün ikinci planda kaldı. Ne zaman kafamız rahat olursa, o zaman olacak, bu yaz aklımızda sadece tatil var.’  demişti.

Hande Ataizi'nin instagramda paylaştığı bir fotoğrafa öyle yorumlar yapıldı ki! 9

İnstagramda sık sık tatilden fotoğraflar paylaşan Ataizi’nin en son paylaşımına takipçilerinden pek çok yorum geldi. Sevgilisi Dinç Aydoğdu ile birlikte bir fotoğraf paylaşan Hande Ataizi’nin fotoğrafına yapılan yorumlardan en dikkat çekeni bir takipçisinin; ‘Bu yakışıklıdan çocuk yapmalısın’ yorumu oldu. Güzel yıldızın bazı takipçileri ise çiftin çok yakıştığı yorumunda bulundu.