Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Kobal’ın küçüklüğü, Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa’ya benzetildi!

Sinem Kobal’ın küçüklüğü, Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa’ya benzetildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de Sinem Kobal oldu. 4 aylık hamile olduğu ortaya çıkan Sinem Kobal, Anneler Günü’nde annelik heyecanı yaşıyor. Ünlü oyuncu, bir kız bebek dünyaya getirecek. Eşi Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte büyük bir heyecan yaşayan çift, bu haberin medyaya yansımasından ise rahatsız oldu.

Anneler Günü’nde annesi Nuray Kobal ile fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncuya takipçilerinden binlerce beğeni ve çeşitli yorumlar geldi. Bu yorumlardan en ilginci ise Sinem Kobal’ın küçüklüğünün Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa’ya benzetilmesi oldu.

Sinem Kobal'ın küçüklüğü, Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'ya benzetildi! 8

Sinem Kobal’ın takiçileri,e “Bi an Melisa zannettim” diye yorumlar yazdı. Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa ile Sinem Kobal’ın küçüklüğünün birbirine benzediğine yönelik birçok yorum yapıldı.

Sinem Kobal'ın küçüklüğü, Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'ya benzetildi! 9