Ana sayfa Dizi İzle Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı, hayranlarını haklı çıkarttı!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı, hayranlarını haklı çıkarttı!

tarafından ker_def

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkını anlatan bomba görüntü ortaya çıktı. Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in aşk yaşadıklarına yönelik ilk kanıt olarak sosyal medyada çalkalanan el ele görüntü ikilinin Maldivler tatilinden dönüşlerinde ortaya çıktı. Hayranları ünlü ikiliyi el ele görüntüledi ve böylece sosyal medyada ortaya atılan aşk iddialarının da gerçek olduğu anlaşıldı.

İki ünlünün hayranları ısrarla aralarında bir aşk olduğunu savunuyor ve her hallerinden, hareketlerinden bunun anlaşıldığını belirten yorumlarda bulunuyordu. Ancak ne Hande Erçel ne de Kerem Bürsin bunu kabul etmiyor, hatta reddediyordu. İkili arasındaki yakınlaşmanın aşka dönüştüğü ise birlikte Maldivler tatiline çıkmaları ile netleşmeye başladı.

Türkiye’ye dönüş yolunda çekilen el ele fotoğraf ise aşkın kanıtı olarak sosyal medyada çok konuşuldu. Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisini ele veren o görüntüyü ve detayları video haberimizde izleyebilirsiniz.

https://televizyongazetesi.com internet sitemizin video haberlerini youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz. Özel içeriklerimiz sizleri bekliyor… İzlemek için lütfen abone olmayı unutmayınız… Tıkla ve kanala abone ol, özel videoları kaçırma…