Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel paylaştı, Kerem Bürsin’in yorumu ‘cuk’ diye oturdu!

Hande Erçel paylaştı, Kerem Bürsin’in yorumu ‘cuk’ diye oturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, her yaptıkları ile artık sosyal medyada olay oluyor… Dizide çok iyi bir uyum yakalayan, yüksek enerjileri ile de göz dolduran ikili, takipçilerinden de çok güzel yorumlar alıyor.

Sosyal medyada sıklıkla paylaşımda bulunan Hande Erçel, bu sefer instagram hesabından yeğeni Mavi ile fotoğraflarını yayınladı. Ablası Gamze Erçel’in 1 yaşına basan kızı Aylin Mavi ile pozlarını boy boy hesabından yayınlayan Erçel’e gelen beğeni sayısı 2.6 milyonu geçti. Ünlü oyuncu, 17.7 milyonluk hesabında bugüne kadarki en yüksek etkileşimlerden birisine de ulaştı.

Hande Erçel paylaştı, Kerem Bürsin'in yorumu 'cuk' diye oturdu! 10

Rekor bir beğeniye ulaşan paylaşımda hem Erçel hem de yeğeni Mavi’nin her hali ayrı bir sevimliydi… Kerem Bürsin de partnerinin paylaşımına yorum bıraktı ve takipçileri de bu yoruma adeta bayıldı.

Kerem Bürsin, Aylin Mavi’nin aynı teyzesine benzediğini şu ifade eli anlattı:

Hande Erçel paylaştı, Kerem Bürsin'in yorumu 'cuk' diye oturdu! 11

Bürsin’in bu yorumu aslında “cuk diye oturdu” denilebilecek kadar doğruydu…

Yani Mavi, teyzesi Hande Erçel’e o kadar çok benziyordu ki, Kerem Bürsin de bu detayı herkesin dikkatine sunmuş oldu.

Neslihan Yeldan da bu pozlara yorum bıraktı ve Mavi’nin başındaki şapkaya dikkat çekerek, “Yaa o şapka nedir o şapka” diyerek gülümsetti.

Hande Erçel paylaştı, Kerem Bürsin'in yorumu 'cuk' diye oturdu! 12

Bu paylaşımlara bırakılan yorum sayısının da 26 bin olduğunu ve çok etkili bir içerik olarak da instagram’da adeta patlama yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Hande Erçel paylaştı, Kerem Bürsin'in yorumu 'cuk' diye oturdu! 13