Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den bayram sürprizi! Bayram sabahı bakın nerede?

Hande Erçel’den bayram sürprizi! Bayram sabahı bakın nerede?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel, son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi. Genç olması, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olması ve Sen Çal Kapımı dizisinin de sevilmesiyle oyuncu hayran sayısını çoğalttı. Instagram’da 21,4 milyon takipçiye sahip olan Erçel, popülerliğinin de tadını çıkaranlardan.

Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı dizisi için hafta içinde teaser çekimleri yapıldı. Oyuncu, Maldivler tatilinde birlikte oldukları Bürsin ile yeniden aşk dedikoduları ile anılmakta. Bu konuda bir yalanlama da yapmadılar!

Hayranları heyecanla dizinin yeni bölümlerini beklemekte. Bu arada çekimlerin Mayıs sonunda başlaması planlanıyor. Haziran ayında yeniden ekrana gelecek olan Fox’un sevilen romantik komedi dizisi için hazırlıklar başladı bile!

Hande Erçel ise bayram sabahında ablasının objektifinde ortaya çıktı! Oyuncu, yeğeni Mavi’yi ve ablasını ziyarete gelmişti. Erçel kardeşler, bahçede Mavi ile keyifli dakikalar geçirirken çekilen pozlarını paylaştılar.

Anneleri Aylin Erçel’i kaybeden kardeşler, ailelerine olan bağlılıklarıyla da dikkat çekiyorlar. Hande Erçel, bu özel günde de ailesiyle birlikte olmayı tercih etmiş.

İşte iki kardeşin paylaşımları…

Hande Erçel'den bayram sürprizi! Bayram sabahı bakın nerede? 8

Hande Erçel'den bayram sürprizi! Bayram sabahı bakın nerede? 9