Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık İKİZLER burcu yorumu; özel ilişkilerde şans sizinle!

Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık İKİZLER burcu yorumu; özel ilişkilerde şans sizinle!

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran oyunculuk kariyerinden sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, bugün ekranlarda burç yorumlarıyla yer alan en önemli isimler arasında bulunuyor.

Burçlarla ilgili günlük, haftalık ve aylık yorumlarda bulunan Hande Kazanova, hem televizyon programları hem sosyal medya hemde katıldığı söyleşilerle burçlar konusunda takipçilerini bilgilendirmekte.

Kazanova açtığı internet sitesinde de burç yorumlarında bulunmaya devam ediyor. Kazanova’nın burç yorumlarını (handekazanova.com) sitesi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Hande Kazanova yılın ilk haftası için de burçlarla ilgili yorumlarda bulundu. 2019 yılına girdiğimiz bu günlerde yılın ilk haftasında burçları neler bekliyor? İşte bu sorunun yanıtını haberimizde bulabileceksiniz.

HANDE KAZANOVA’DAN İKİZLER BURCU 1 OCAK – 7 OCAK HAFTALIK YORUMU:

Salı günü itibarıyla ortak parasal sorumluluklarınız artarken, özel ilişkilerinizde şanslar ve fırsatlar yakalayacaksınız sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Yakın çevrenizdeki insanların parasal sorumlulukları üzerinize binerken sosyal çevre ilişkileriniz ve arkadaş ortamlarınızda enerjinizi harcamaya başlayacaksınız. Aktif ve hızlı yönlerinizle çevrenizin lideri haline gelebilir, gelecek planlarınızı harekete geçirmek için sabırsızlık duyabilirsiniz.

Cumartesi gününden sonra banka, para işleriniz, varsa kredi, faiz konuları, vergi alanlarınıza ilginizi akıtacaksınız. Kafanız bu dönemde borcunuz veya ödemeleriniz varsa çözüme yönelik çalışabilir.

Pazar günü gerçekleşen Parçalı Güneş tutulması parasal konularda önemli sorumlulukları, hızlı başlangıçları karşınıza getirebilir. Partnerinizin parasal konularda çok çalışmasının sonuçlarını aldığını görebilir, diğer taraftan önemli işlerde baskı gibi durumların hayatında öne çıktığını farkedebilirsiniz. Bir mirasın, para işinin zorunluluklarıyla uğraşacaksınız ama pes etmeyin sevgili İkizler çok çalışıp, disiplin ve kontrolle yolunuzda ilerlerseniz fırsatları yakalarsınız.