Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan KOVA BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan KOVA BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

KOVA BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Bir buçuk yıldan beri hem kendinizle ilgili hem de ilişkileriniz ve özel hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlar aldınız sevgili Kova’lar. Tutulma’lar bu alandaydı. Hayatınızı aldığınız kararlarla yeniden şekillendirdi ancak bu pazartesi itibariyle bu Tutulma’ların son ayağı gerçekleşiyor.

Hem özel hayatınız hem ikili ilişkilerinizle ilgili konularda hızlı, hassas ve duygusal sonuçlarla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek olacak. Kendinize odaklandığınız bu dönemde ilginizi sevdiğiniz insana ve onun hayatında gelişen olaylara harcamak durumunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan taşınmayla ilgili hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Hiç beklenmedik birtakım olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sizinle uğraşan insanların varlığında artışlar olabilir.

Hukuki alanda birtakım zorlanmalar ya da hassas birtakım zorlanmalar, konu ve olaylar karşınıza gelebilir. Diğer taraftan yakın çevrenizdeki enerjinizi ortaya koyabileceğiniz konularda zorlanmalar, engellenmeler ve sıkıntılarla da karşılaşma ihtimaliniz olacak. Arkadaş çevrenizden güzel adımlar devrede olacak.Ancak eğer onlarla iş yapıyorsanız parasal yönden de hayal kırıklıklarına açık olmalısınız.

Gözünüzü dört açmaya özen göstermelisiniz. Perşembe günü Merkür sizin Burcunuza geçecek. Fikir ve düşüncelerinizi insanlara aktarmak, planlarınızdan bahsetmek, kendinizle ilgili konuşmak, iletişiminizi artırmak anlamında şanslı bir döngü olacak. Hem parasal konular hem de aşk hayatınızla ilgili konu ve olayların daha fazla görünür hale geldiğini de göreceksiniz. Güzel bir Tutulma diliyorum.