Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan YAY BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan YAY BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

YAY BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar; yüksek fikirler, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler daha çok eğitim ayağındaki konu ve olaylar, uzakta bulanan akrabalar bu Tutulma’nın konusu olacak. Seyahatleriniz hızlanabilir ya da işinizle ilgili önemli konularda, önemli birtakım sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Diğer taraftan eğitim ayağında hızlı ve hassas birtakım kararlar da devrede olabilir.

Uzakta bulunan akrabalarınızın hayatındaki konu ve olaylar sizin hayatınızı da etkileyecek sevgili Yay’lar. Hukuki davalar aynı zamanda yabancı insanlarla yapılacak olan işlerinizde de son Tutulma’lara gelmiş bulunuyorsunuz. Eğer yükseleniniz Yay Burcu ise eğitimle ilgili konularda da kendinizi geliştirdiğiniz bu bir buçuk yıl boyunca kendinizi hızlı birtakım konular içerisinde buldunuz ya da seyahatleriniz bu dönemde çok hızlandı.

Şimdi artık bu Tutulma’nın son ayağında bu alanlarda önemli kararlar devreye girecek. Maddi konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle harcamalarınız konusunda zorlanmalar devrede olabilir. Pazartesi günü bu etkiye dikkat etmekte fayda var. Diğer taraftan ev ve ailenizle ilgili konularda gözünüzü dört açmanız gerekecek. Aile hayatınızda bazı hayal kırıklıkları, bazı ilişkilerinizin istediğiniz gibi gitmemesi gibi etkiler devrede olabilir.

Bu hafta bu etki karşınıza gelecek. Çarşamba günü kızgın, sinirli, agresif ya da sürpriz birtakım gelişmeler karşınıza gelebilir. Çarşamba ve pazartesi günleri maddi konularda önemli adımlar atmamaya özen gösterin. Perşembe günü itibariyle Merkür Kova Burcu’na geçecek ve iletişimsel konular hızlanmaya başlayacak. Kendinizi yazılı ya da sözlü bir şekilde ifade etmek önem kazanırken, yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizi hızlandıracaksınız.

Akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz, yakın çevrenizde kim varsa onlarla fikir alışverişine girebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde, önemli toplantı ve görüşmeler bu iki haftalık döngü içerisinde karşınıza gelebilir. Güzel bir hafta ve Tutulma olsun.