Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan AKREP BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan AKREP BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

AKREP BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Pazartesi günü gerçekleşecek Tam Ay Tutulması kariyer alanlarınızda hassas birtakım oluşumları karşınıza getirecek. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Tutulma yağını kariyer ve özel hayat, ev, aile, yuva alanlarınızla aldınız. İşte bu Tutulma’ların sonuncusu yani kariyerinizde hızlı birtakım gelişmeler karşınıza gelebilir.

Toplum önü duruşunuza dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. Maddi konulara dikkat etmeniz gereken haftalardan bir tanesi. Diğer taraftan parasal konularda güzel gelişmeler karşınıza gelecek. Güzel birtakım sonuçlarla karşılaşacaksınız. Cebinize giren paranın arttığını görebilirsiniz ama diğer taraftan eğer bir yatırımda bulunacaksınız, paranızı değerlendirmek istiyorsanız, birilerine danışıyorsanız yanılma ihtimalinizi de göz ardı etmemeniz gerekiyor.

Bu hafta maddi konularda gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin. Diğer insanlardan alacağınız geri dönüşler yanıltıcı ve aldatıcı olabilir. Eğer borsa gibi riskli bir alanda yatırım yapıyorsanız dikkatli olmaya özen gösterin. Yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken zamanlardan bir tanesi. Onlara karşı agresif, kızgın, sert olabilirsiniz ve çabuk tepkiler verebilirsiniz. Çarşamba günü iletişimde dikkatli olun.

Perşembe günü ise Merkür Kova Burcu’na geçiyor. Eviniz, aileniz, yuvanız ya da evle ilgili konu ve olaylara ilginiz artabilir. İletişiminizi bu alandan sağlayacaksınız. Gayrimenkul, alım-satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu alanlarda kendinizi göstereceğiniz, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız bir dönem olacak sevgili Akrep’ler. Güzel bir hafta ve Tutulma olsun.