Ana sayfa Dizi Haberleri Hangi kanalda hangi dizi yayınlanacak? İşte kanal kanal yaz dizileri…

Hangi kanalda hangi dizi yayınlanacak? İşte kanal kanal yaz dizileri…

tarafından zk zk

Hangi kanalda hangi dizi yayınlanacak? İşte kanal kanal yaz dizileri... 9

ERKENCİ KUŞ

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı, Star’da ekrana gelecek olan “Erkenci Kuş”dizisinden merakla beklenen ilk kareler basına yansıdı.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstlendiği, Erkenci Kuş’un kadrosunda Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı yer alıyor.

Çekimleri geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başlayan dizide, güzel oyuncu Demet Özdemir; üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamayınca bakkal dükkanı sahibi olan babasına yardım eden deli dolu, hayalperest Sanem karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu Can Yaman ise dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olan Can karakterini canlandırıyor.

Dizide; reklam ajansında işe başlamak zorunda kalan Sanem ve reklam ajansı sahibi olan babasının koltuğuna geçen Can’ın arasındaki engellerle dolu tutkulu aşk izleyenleri etkisi altına alacak.

Gold Yapım imzalı Erkenci Kuş, heyecanlı ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciyi etkisi altına alacak. Dizi, 26 Haziran Salı 20.00’da Star’da başlıyor.

Hangi kanalda hangi dizi yayınlanacak? İşte kanal kanal yaz dizileri... 10

ATV
KOCAMAN AİLEM

atv, ekranlara sıcacık bir aile dizisi getirmeye başladı. Bu hafta 3. bölümüyle ekrana gelecek olan dizide, Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir başrolleri paylaşıyor.

Kocaman Ailem’in yapımcılığını Mia Yapım, Banu Akdeniz üstleniyor. Eğlence okuma provalarında başladı! Kalpleri ısıtacak Kocaman Ailem’in oyuncu kadrosu önceki gün okuma provası için ilk kez bir araya geldi. Güçlü kadrosu ve sıcacık hikayesiyle izleyicinin gönlünde taht kuracak olan Kocaman Ailem, tüm zorluklara rağmen bir arada olmanın gücünü, aile olmanın güzelliğini ve aşkın dolu dizgin kalp atışlarını her bölüm evinizde hissetmenizi sağlayacak.

Senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği “Kocaman Ailem”in kadrosunda ayrıca; Buse Arslan Akdeniz, Zeynep Gülmez, Berkay Tulumbacı, Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın, Gülçin Hatıhan, Erman Okay yer alıyor. Kocaman Ailem’in konusu ise kısaca şöyle, pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi (Levent Ülgen), geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte kalplerini kırdığından ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir’i (Aksel Bonfil) görevlendirir. Hulusi’nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Hangi kanalda hangi dizi yayınlanacak? İşte kanal kanal yaz dizileri... 11

TRT1
EGE’NİN HAMSİSİ

TRT1 yaz ekranını şenlendirecek yeni bir dizinin hazırlığında. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir’in oynadıkları dizi, Temmuz ayında ekranda olacak.

İlk tanıtımı yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda, Güzel Köylü, İnadına Aşk ve Meryem gibi başarılı projelere imza atan Mustafa Şevki Doğan oturuyor.

Dizi, komedi türünde olacak ve yaz ayında eğlenceli yapımlar arayanların yeni adresi olmaya da aday.

Dizinin başrolünde son olarak Atv ekranlarının aniden yayından kaldırdığı Masum Değiliz’de oynayan Uraz Kaygılaroğlu ve İclal Aydın yer alıyor.

Uğur Çavuşoğlu, Bestemsu Özdemir, Buse Meral, Asuman Dabak ve Eser Eyüboğlu da kadroda.