Ana sayfa Dizi Haberleri O Hayat Benim’in Efsun’u o kadar içimize işlemiş ki Stil Avcıları’nı izlerken onu arıyoruz

O Hayat Benim’in Efsun’u o kadar içimize işlemiş ki Stil Avcıları’nı izlerken onu arıyoruz

tarafından ker_def

Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar, O Hayat Benim dizisinde Efsun karakteriyle müthiş bir etki bırakan Ceren Moray’ı köşesine taşıdı.

Fox TV’nin Stil Avcıları yarışmasının O Hayat Benim dizisindeki Atahan Konağı’nda çekilmesini irdeleyen Mesut Yar, “Bir kapıdan Efsun çıkacak gibi” başlığı atarak şu yazıyı kaleme aldı:

Şu ana kadar izlediğimiz birçok moda yarışmasının birer karışımı olan “Stil Avcıları”nın (FOX) geçtiği mekan “O Hayat Benim” dizisinin çekildiği meşhur Atahan Konağı. Bu konak içinde bir platform kurulmuş ve mankenler konağın girişinde bulunan salondaki podyum üzerinde kombinlerini yarıştırıyorlar.

Ayrıca yarışan takımlar konakta kendilerine tahsis edilen odalarda giyinip hazırlanıyorlar. Arada da konağın bahçe ve müştemilatını da görmüş oluyoruz… İlginç bir deneyim vallahi.

Her an konaktaki odalardan birisinden unutulmaz kötü ana-kız karakterler Nuran ve Efsun çıkacak gibi geliyor… Hatırlarsanız, Efsun ve Nuran da moda sektörüne girmiş hatta Efsun, “L’Efsun” markasını tasarlamıştı. Tesadüfün iğne deliği bu olsa gerek!