Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse yeniden üzülmemek için diziler konusunda temkinli!

Hazal Filiz Küçükköse yeniden üzülmemek için diziler konusunda temkinli!

tarafından ker_def
Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Bomonti’de görüntülendi.

Küçükköse, süren boşanma davası ve iş hayatı hakkında açıklamalar yaptı.

Dizi konusunda belki yeni sezonu bekleyebilirim diyen Küçükköse, eline gelen projeleri ince eleyip sık dokuyor. Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakteriyle iyi bir çıkış yaptıktan sonra Rüya dizisinin kısa sürede yayından kaldırılması başarılı oyuncu için kötü bir gelişme olmuştu.

Küçükköse, ““Eski karakterlerime çok benzemeyen, kendimi farklı karakterle de yansıtabileceğim bir şey olsun istiyorum” diye konuştu.

Oyuncu eşi Tuan Tunalı ile devam eden boşanma davası hakkında da konuştu.

Yılan hikayesine dönen boşanma sürecinde yeni bir gelişme olmadığını belirtti.

Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse 9 Şubat 1988 Mersin doğumludur. Mesleği gereği İstanbul ilinde yaşamına devam eden oyuncu Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi biyoloji bölümünün üçüncü sınıfa kadar okumuş daha sonra üniversiteye bırakarak tekrar Üniversite sınavına girmiş ve Ankara Üniversitesi Kimya bölümünün kazanmıştır. Eğitimine hala devam eden Hazal Filiz Küçükköse mezun olduktan sonra mesleği yerine oyunculuk yapmayı düşünmektedir. 1.72 santim boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan Hazal Filiz Küçükköse Emir’in Yolu adlı dizide rol aldıktan sonra başka dizilerde oynamıştır. Hazal Filiz Küçükköse 26 yaşında Kova burcudur. Hazal Filiz Küçükköse kendisi gibi oyuncu olan Tuan Tunalı ile Beni Affet dizisinde tanışarak evlendi.

İşte oyuncunun rol aldığı diziller:

Deniz Yıldızı – 2009
Beni Affet – 2011
Kalbim Seni Seçti – 2011
Günahkar – 2014
Kara Sevda 2015-2017
Rüya – 2017