Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranlarının kampanyasına sürpriz destek geldi!

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranlarının kampanyasına sürpriz destek geldi!

tarafından zk zk

Katılım daha fazla olabilirdi ama “Bizim Hikaye” dizisinin başarısına bu hareketin gölge düşürmesinden korkan bazı hayranlar bu çalışmada çekimser kaldı. Aksi taktirde anlık TT’nin ibresinin daha çabuk ve daha uzun süre gündemde kalması sağlanabilirdi.
Kimse “Bizim Hikaye” dizisinin bitmesini istemiyor. İstekleri yeni bir projede Hazal ve Çağatay’ın buluşmasıdır. Bu sinema filmi için bence uygun, HazCağ’ı beraber seyretmek istiyorlar hepsi bu!
Bu süre içinde bütün dünyadaki Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranlarının nasıl birlik içinde organize olduklarına şahit olmak beni gerçekten çok mutlu etti. Bu kadar büyük sevgi yumağını ilk defa yakından tanımak beni onurlandırdı.
Şimdi sözüm siz yapımcılara:
Bu daha başlangıç, bu hayranlar size “pes” dedirtene kadar bu etkinlikleri tekrarlayacaklardır. Bence hemen proje planlamaya başlayın. Hayranlar sevinsin siz de kazanın! Ama en önemlisi sevgi ve dayanışma kazansın! Hedeflerinden vazgeçmeyen, sonuna kadar bu çağrıyı yineleyen o güzel hayran kitlesinin melek kalplerinden tek tek öpüyorum.
Onlar asıl şimdi başladılar bu ne ilk ne de son olacak, bu basit bir işbirliği değil gönül birliğidir ve kazananın hayranlar olmasını canı gönülden istiyorum!
Hayatta kazanarak yaşamanız dileği ile…
http://blog.milliyet.com.tr/eceer
[email protected]
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub