Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ile Burak Deniz, Bizim Hikaye günlerinde bile bunu yapmadı!

Hazal Kaya ile Burak Deniz, Bizim Hikaye günlerinde bile bunu yapmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bizim Hikaye dizisinin yayınlandığı dönemde Hazal Kaya ve Burak Deniz arasında problemler çıktığına yönelik çeşitli haberler yapılmıştı. Hatta şehir efsanesi haline dönen, Hazal Kaya’nın partnerleri ile anlaşamadığı yönünde birçok yorum da yapılmıştı.

Hazal Kaya ve Burak Deniz, son günlerde yaptıkları paylaşımlarla bu durumu adeta eğlenceye dönüştürmüş durumda. Hazal Kaya’nın yüzünü bir uygulamayla erkek yüzü yapan Burak Deniz, montajlı fotoğrafı Whatsapp profili yapınca ikili arasındaki jestleşme yarışı başladı.

Hazal Kaya ile Burak Deniz, Bizim Hikaye günlerinde bile bunu yapmadı! 8

Hazal Kaya, bu durumu Bizim Hikaye dizisinde kendisine yönelik yapılan iddialara gönderme yaparak değerlendirdi. Ünlü oyuncu, “Her rol arkadaşıyla anlaşamıyor haberi çıktığında bunu hatırlayın tamam mı?” diyerek, geçen yıl ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını ifade etti.

Burak Deniz’in yaptığı jeste Hazal Kaya da bir jest ile yanıt verdi. Burak Deniz’in yüzünü tişörte bastıran Hazal Kaya, instagram hesabından da bu fotoğrafı paylaştı.

Hazal Kaya ile Burak Deniz, Bizim Hikaye günlerinde bile bunu yapmadı! 9

Hazal Kaya, “Tişörte mi bastıracaktın gülüm?” mesajı ile eski partnerine güzel bir jestte bulundu.

Bizim Hikaye dizisinin yayınlandığı dönemde Burak Deniz ve Hazal Kaya, bu kadar sıcak paylaşımlar yapmıyordu. Aradan geçen 1 yılın ardından ünlü ikilinin bu şekilde sosyal medya üzerinden jestleşme yarışına girmesi hayranlarını mutlu etti.