Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile ilişkisine ailesinin bakışını ilk kez anlattı ve noktayı koydu!

Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile ilişkisine ailesinin bakışını ilk kez anlattı ve noktayı koydu!

tarafından zk zk

Şimdilerde Netflix’in Hakan: Muhafız isimli dizisinde oynadığı rolle gündemde olan Hazar Ergüçlü, sevgilisi, Kıbrıs’tan gelen anne ve babasıyla yemek yerken magazincilerle karşılaştı.

Televizyongazetesi/Detay – Yemek çıkışında anne babasının hızla kameralardan kaçtığı anlarda Ergüçlü de soruları yanıtladı.

Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan Hazar Ergüçlü’nün 25 yaşında olması magazine de konu olmuştu.

Aralarındaki 21 yaş farkını umursamayan çift, beraberliklerine devam ediyorlar.

Uçankuş TV’de yayınlanan haberde, ailesinin kendisine bu konuda asla bir şey söylemediğini belirten Hazar Ergüçlü, zaten birlikte yemek yediklerini ve kameraların da o anları çektiğini hatırlattı.

Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile ilişkisine ailesinin bakışını ilk kez anlattı ve noktayı koydu! 7

Magazincilerin sorularına “Birlikte görüşüyoruz zaten her zaman. Kıbrıs’a da gittik zaten biliyorsunuz” yanıtını veren Hazar Ergüçlü, ailesinin eleştirisini alıp almadığı ile ilgili bir soruya da “Asla hiç bir zaman. Her şey gayet yolunda. Benim annem de babam da arkadaş gibi ebeveynler. Çok şanslıyım o açıdan” yanıtını verdi.

Ufukta bir evlilik kararı olup olmadığı ile ilgili soru üzerine de Hazar Ergüçlü, “Her şey yolunda şu an ama öyle bir şey yok planda. Olduğunda zaten öğreniyorsunuz bizden önce” açıklamasını yaptı.