Ana sayfa Sosyal Medya Müge Boz’un beslenme çantası videosu olay oldu! “Beslenme çantanda bir ben yokum”

Müge Boz’un beslenme çantası videosu olay oldu! “Beslenme çantanda bir ben yokum”

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Müge Boz, instagram hesabından yayınladığı beslenme çantası videosu ile dikkatleri üzerine çekti.

Doğal halini yansıtan paylaşımlarıyla takipçilerinin takdir ettiği ünlü oyuncunun beslenme çantası videosuna çok ilginç yorumlar geldi.

Çantadan çıkan yiyeceklerin fazlalığı karşısında bir takipçisi, “Ne çok şey yiyorsun” tepkisini gösterirken, bir başkası ise okul yıllarını hatırladığını belirtti.

Folyonun zararlı olduğunu söyleyen bir takipçisi “Bir daha sarmamaya özen gösterin” diyerek Müge Boz’a öğütte bulundu.

“Beslenme çantanda bir ben yokum” yorumu da güldürdü.

“Ne diyeyim süper olmuş. Darısı başımıza” ifadelerini kullanan bir takipçisi ise dikkatleri çekti.

Müge Boz’un bir başka takipçisi ise, “80 kg olduğum halde çantadan çıkanların hepsini yiyemem maşallah iştahınız iyiymiş” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

beslenme çantasında dampingg!! ???ön hazırlık yapmadan 25 dk da nasıl bir gün yetecek kadar yemek hazırlanır? aslında o kadar da zor değil, denerseniz siz de yapabilirsiniz.
bana hep soruyorsunuz nasıl yapıyorsun diye, işte böyle hazırlıyorum yanıma aldığım yemekleri. (tabbiii @erdeniz12 de bana yardım etmedi değil sabah, hakkını yemeyelim ?) sağlıklı tatlı dediğim; mozaik pasta ve içinde un yok, akçaağaç şurubuyla yapılmış, efsane bir lezzet, insan böyle bir şey varken neden kendini una şekere düşürür? ?mozaik pasta ve gerçek tuzla yapılan zeytin @sagliklifirin ? yoğurt konusunu sevdim, @aysunthesutcu sütleri ile yaptım yine, sonra başka sütleri de deniycem, experimentel kafalar ? sebzeler ve meyveler @datcamuratciftligi ve ‘serente organik’ ? yeşil çay @kusmiteaparis ? siyez ekmek @brod_nisantasi ? salça ; canım ananem ve teyzem,
??

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

beslenme çantasında dampingg!! ???ön hazırlık yapmadan 25 dk da nasıl bir gün yetecek kadar yemek hazırlanır? aslında o kadar da zor değil, denerseniz siz de yapabilirsiniz. bana hep soruyorsunuz nasıl yapıyorsun diye, işte böyle hazırlıyorum yanıma aldığım yemekleri. (tabbiii @erdeniz12 de bana yardım etmedi değil sabah, hakkını yemeyelim ?) sağlıklı tatlı dediğim; mozaik pasta ve içinde un yok, akçaağaç şurubuyla yapılmış, efsane bir lezzet, insan böyle bir şey varken neden kendini una şekere düşürür? ?mozaik pasta ve gerçek tuzla yapılan zeytin @sagliklifirin ? yoğurt konusunu sevdim, @aysunthesutcu sütleri ile yaptım yine, sonra başka sütleri de deniycem, experimentel kafalar ? sebzeler ve meyveler @datcamuratciftligi ve ‘serente organik’ ? yeşil çay @kusmiteaparis ? siyez ekmek @brod_nisantasi ? salça ; canım ananem ve teyzem, ??

Müge Boz (@mugeboz)’in paylaştığı bir gönderi ()