Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazar Ergüçlü, Yağmur Tanrısevsin ve Asena Tuğal’ın güzellik yansımaları

Hazar Ergüçlü, Yağmur Tanrısevsin ve Asena Tuğal’ın güzellik yansımaları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular tatil manzaralarını instagram hesaplarından paylaşmayı sürdürüyor. Takipçilerini mest eden Hazar Ergüçlü, Yağmur Tanrısevsin ve Asena Tuğal tatil halleri ile güzelliklerini sergiledi. İşte instagram’a yansıyan o paylaşımlar…

Lefkoşa doğumlu olan Hazar Ergüçlü, instagram hesabından tatil pozlarını yayınlamayı sürdürüyor. Bikinili pozuyla göz dolduran oyuncu, fit vücuduyla kendinden emindi. Oyuncu, “Yok canım ne pozu” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Hazar Ergüçlü, Yağmur Tanrısevsin ve Asena Tuğal'ın güzellik yansımaları 9

Yağmur Tanrısevsin de yaz günlerinde bir hayli keyifli. Mutlu pozları ile sosyal medyada halinden memnun olduğunu ifade eden oyuncu, “Mavi enerjisi” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Takipçilerinden hem beğeniler hem de iltifatlar alan oyuncu, güzelliği ile ilgi gördü.

Hazar Ergüçlü, Yağmur Tanrısevsin ve Asena Tuğal'ın güzellik yansımaları 10

Afili Aşk dizisinde Hülya olarak izlediğimiz Asena Tuğal, denizin kıyısında bikinili pozuyla göz doldurdu. Dizinin finalinin ardından Bodrum’daki evine giden oyuncu, uzun süredir tatil pozları ile göz dolduruyor. Asena Tuğal, “Gümüşlük hatırası” notu ile aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Hazar Ergüçlü, Yağmur Tanrısevsin ve Asena Tuğal'ın güzellik yansımaları 11