Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aybüke Pusat ve Berrak Tüzünataç seksiliğini sergiledi!

Aybüke Pusat ve Berrak Tüzünataç seksiliğini sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hem Aybüke Pusat hem de Berrak Tüzünataç keyifli bir tatil dönemi geçiriyor.İki ünlü isim de instagram üzerinden takipçileri ile tatil hallerini paylaşıyor. Alem Dergisi’ne özel pozlar veren Aybüke Pusat, Ankara doğumlu.. Oyuncu, başkentin soğuklarına da alıştın. Pusat dergideki röportajında şöyle söyledi: “Ben aslında tam bir kış insanıyım. Ankaralıyım ve oranın soğuklarına alışkınım.”

Ünlü oyuncu poz verdiği sırada hava sıcaklığı 31 dereceydi ve nem de yüzde 90 seviyesindeydi. İşte özel çekimden görüntüler….

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

#Repost @alemdergisi with @make_repost ・・・ “Ben aslında tam bir kış insanıyım. ⠀ Ankaralıyım ve oranın soğuklarına alışkınım” diyen @aybukepusat ile havanın 31 derece olduğu, nemin yüzde 90’larda seyrettiği bir günde buluşup yaz çekimi yaptık!⠀ ⠀ Röportaj: @laramutlu ⠀ Fotoğraf: @merzincan ⠀ Styling: @pinaraytas⠀ Saç: @aliyilanci⠀ Makyaj: @gilabenezra⠀ Fotoğraf asistanı: @emrekaratasoglu Styling asistanı: Gözde KELEŞ⠀ Video: @oznurozturrk ⠀ Mekan için @cpkempinski’ye teşekkür ederiz.⠀ ⠀ #alemsummer #summer #yaz #aybukepusat #new #cover #exclusive #gundem #persembe #thursday @alemdergisi

Aybüke Pusat (@aybukepusat)’in paylaştığı bir gönderi ()

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, tatil pozlarını instagram hesabından yayınladı. Hayranları ünlü oyuncunun seksi göründüğü konusunda birleşti.

Aybüke Pusat ve Berrak Tüzünataç seksiliğini sergiledi! 8

Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu, tatilde rahatlamış ve huzur bulmuş haliyle takipçilerinden beğeniler aldı.

Aybüke Pusat ve Berrak Tüzünataç seksiliğini sergiledi! 9