Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü yeni dizi mesajıyla hayranlarını mutlu etti!

Hazar Ergüçlü yeni dizi mesajıyla hayranlarını mutlu etti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, televizyon ekranına geri dönmek istiyor. Televizyonda en son Hayat Sırları isimli diziyle 2017-2018 sezonunda yer alan oyuncu, ayrıca Hakan Muhafız dizisinde de Zeynep karakteri ile son iki yıldır dijital ekranda kendisini gösteriyor.

Hazar Ergüçlü, televizyon ekranı özlemini dergi röportajında dile getirdi. L’officiel temmuz sayısı için Emre Doğru’nun objektifine çarpıcı pozlar veren Hazar, yeni projeleriyle ilgili şöyle konuştu:

‘Şimdilik önümde bir sinema filmi var, onun için çok heyecanlıyım. Dizide oynamayı çok özledim, o yönde de bir takım gelişmeler oluyor.’ Güzel oyuncu bu sözlerle yakında yeni bir diziyle televizyon ekranlarına dönme planlarını dile getirdi.

Hazar Ergüçlü yeni dizi mesajıyla hayranlarını mutlu etti! 7

Uzun süren karantina ve seyahat kısıtlamaları nedeniyle ailesinden uzak kalan Hazar Ergüçlü, yasakların kalkması üzerine geçtiğimiz hafta anne ve babasını görmek için gittiği Kıbrıs’tan fotoğraf paylaştı. Hazar Ergüçlü ailesinden uzak kalmasıyla ilgili ‘Çok uzun bir süredir ailemden uzağım, onları çok özledim. Vaktimi aileme ve sevdiklerime ayıracağım.’ demişti.

İşte ünlü oyuncunun dergi çekimlerinin perde arkasında yaşananlar…

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

L’Officiel Turkiye (@lofficielturkiye)’in paylaştığı bir gönderi ()