Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisine İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in eli nasıl değdi, müthiş hikaye!

Hercai dizisine İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in eli nasıl değdi, müthiş hikaye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Yaren Sadoğlu karakterine İlay Erkök hayat veriyor. Dizinin kötü kadını rolündeki Erkök, izleyicileri bir hayli sinir eden bir kadın rolünü başarıyla canlandırıyor.

İlay Erkök, yıllar önce başından geçen bir olayı yeniden gündeme getirdi. Dizi TV programına konuşan Erkök, İngiltere’de okuma hayaline Kraliçe Elizabeth’in yardımı ile sahip oldu. Erkök, o dönemde bir yanlış anlaşılma nedeniyle bursu ile ilgili sorun çıktığını ve bir gün Kraliçe’yi rüyasında gördüğünü ve ona hitaben mektup yazdığını anlattı.

Erkök, “Kraliçe’ye mektup yazmadan önceki gece, Kraliçe’yi rüyamda gördüm. ‘Ben de senin nenen sayılırım kızım yaz bana’dedi. Ben de sabah kalktığımda mektup yazdım. Onlardan 2 hafta içinde bana olumlu bir mektup geldi. Bir hafta sonrasında da İngiltere’de Kraliçe’nin desteği ve yardımı ile İskoçya Kraliyet Akademisi’nde okumaya başladım” diye konuştu.

Hercai dizisine İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in eli nasıl değdi, müthiş hikaye! 7

Hercai dizisinden önceki dönemde yaşanan bu olay sonrasında iyi bir eğitim alan Erkök, şimdi bunun meyvelerini Hercai dizisindeki başarılı oyunculuğu ile alıyor. Erkök, Hercai dizisinin en kilit karakterlerinden birisi olarak, İngiltere’de aldığı eğitimin de hakkını veriyor.

Hercai dizisindeki Yaren’in başarısının altında İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in de bir parmağı var.

Dizi TV programındaki görüntüleri videoda bulabilirsiniz.