Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen başlamadan, eleştiriler başladı bile!

Her Yerde Sen başlamadan, eleştiriler başladı bile!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Her Yerde Sen, 14 Haziran Cuma akşamı ilk bölümüyle yayında olacak.

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın başrollerinde oynadıkları Her Yerde Sen dizisi, romantik komedi türüyle yaz ekranında şansını deneyecek.

Furkan Andıç’ın, Kardeş Çocukları dizisindeki Volkan karakterinden ayrılması ve Aybüke Pusat’ın da Söz dizisinin ardından Şahin Tepesi’nde umduğunu bulamamasıyla, yeni dizide partner olan ikilinin ekran uyumları merak konusu.

Yaz ekranında birlikte izleyicilerin karşısına çıkacak iki oyuncunun tanıtımlardan sonra birbirlerine izleyenler tarafından yakıştırıldığı yorumlarda görülmekte.

Fakat diziye sosyal medyadan gelen eleştiriler, şimdiden başladı!

“Hep aynı hikaye, çalışan patron aşkı!”

Pek çok dizide zengin kız, fakir oğlan ya da tersi bir durum izleyiciyi artık sıkıyor. Aynı zamanda Kiralık Aşk, Erkenci Kuş, Dolunay gibi pek çok romantik dizide ‘patron-çalışan’ aşkı da klişeleşmiş bir hikaye artık!

Dizinin tanıtımlarının dönmeye başlamasıyla birlikte, “Bırakın artık klasik zengin oğlan fakir kız senaryosunu, bıktık artık” yorumları göze çarpmakta.

Her Yerde Sen dizisinin tanıtımlarından sonra izleyicinin, Erkenci Kuş ve İlişki Durumu Karışık dizilerine de benzettikleri yorumlarda görülmekte.

Bu arada Erkenci Kuş dizisinde Osman’ı oynayan Ali Yağcı, Her Yerde Sen dizisinde rol alıyor. Erkenci Kuş’ta karşılıksız aşk yaşayan Osman’dan sonra, yeni dizide de Ali Yağcı’nın oynadığı karakterin yine platonik bir aşk yaşadığı izlenimi veren görüntüler “Osman yine karşılıksız aşka tutulmuş!” söylemlerine neden oldu.

“Dram dizilerinden sıkıldık, romantik komedi iyi gelecek!”

Her Yerde Sen başlamadan, eleştiriler başladı bile! 7

Sezon boyunca ağır ve dramatik hikayelerin ekranda yer almasının ardından, yaz sezonunda hikayesiyle daha keyifli ve eğlenceli işler istediklerini belirten izleyiciler de yok değil.

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın ekran uyumlarını beğendiklerini söyleyen izleyicilerden bazıları da diziyi heyecanla beklediklerini belirtiyorlar.

Yaz sezonunda romantik komedi izlemek istediklerini söyleyenler, dizinin tanıtımlarını izledikten sonra beğendiklerini ve tutacağına inandıklarını da belirtiyorlar.

Her Yerde Sen hikayesi:

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.