Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Melike’si Aslı Samat’tan çok şeyler alıp götürdü!

Hercai’nin Melike’si Aslı Samat’tan çok şeyler alıp götürdü!

tarafından ker_def

Hercai dizisinin Melike’si olarak izlemekte olduğumuz Aslı Samat, dizi hakkında Akşam gazetesindeki röportajında önemli bir itiraf yaptı. Karakterin kendisinden çok şeyler alıp götürdüğünü belirten oyuncu, şu ifadesi ile dikkat çekti: “Bu sefer iş değişti, Melike benden çok şey aldı. Ben Melike’den almış olsam anca şu olur; her gördüğünü kendin gibi sanma.”

En çok etkilendiği ismin Demet Evgar olduğunu belirten oyuncu, Midyat’ta sevdiklerinden uzakta olduğu için ilk başlarda zorlandığını da anlattı.

Midyat’ta çevre edinince artık rahatladığını dile getiren Samat, “Başlar benim için sevdiklerini özlemek, hayatından uzak kalmak anlamında daha kolaydı. Midyat’ta ise daha zorlanıyordum. Yeni şartlar, yepyeni insanlar, bir düzenin olmaması çok zorlayıcı. Şimdi iş tersine döndü. Midyat’ta rahatım. Düzenim, arkadaşlarım, rutinlerim var. Ancak sevdiklerimi şimdi daha çok özlüyorum. Bu benim için işi zorlaştıran kısmı” açıklamasını yaptı.

Özel hayatı ile pek gündeme gelmeyen oyuncu, sözleriyle bir hayli şaşırttı. Samat, “Özel hayatımla gündeme gelmedim çünkü güvenmedim. Hayatını fiziksel farklılıkları sebebiyle erkekler tarafından aşağılanarak geçirmiş bir kadının hak verirsin ki birine güvenmesi zor oluyor” diye konuştu.