Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde bir garip durum! Olacak iş değil! Kimse inanmadı!

Hercai dizisinde bir garip durum! Olacak iş değil! Kimse inanmadı!

tarafından zk zk

Ekranlara çok hızlı bir giriş yapan ve Cuma akşamlarının reytinglerini bir anda toplayıp ilk sıraya yerleşmeyi başaran atv’nin Hercai dizisi, hızlı yükselişini bu hafta da sürdürdü.

Dizinin kısa sürede edindiği bu başarı takdir görürken, bazı mantık hataları da gözden kaçmıyor değil!

Televizyongazetesi/Detay

İzleyenler konuyu klasik bulsa da hikayenin işleniş şekli ve oyuncuların performansları, diziye ilgili arttırıyor.

Ancak dizideki bir tutarsızlık da izleyicilerin gözünden kaçmadı. Dizinin kurgusu, oyunculukları, oyuncular arasındaki uyumlar başarısı olsa da iki oyuncu arasındaki yaş farkı canlandırdıkları karakterlerin inandırıcılığını yok etti.

Dizide Reyyan’a aşık olan amca oğlu Azat karakterini canlandıran Tansu Taşanlar ile onun babası Cihan karakterini canlandıran Serdar Özer arasında bir baba-oğul kadar yaş farkı yok.

Hatta iki oyuncu arasında sadece 4 yaş fark var. İkisi de 30’lu yaşlarında olan oyuncular ekranda hiç baba-oğul gibi durmuyor.

Hercai dizisinde bir garip durum! Olacak iş değil! Kimse inanmadı! 8

İzleyenler her iki oyuncunun da performansı ile ilgili bir şikayette bulunmuyor ancak yaş farkından doğan bu tutarsızlığın dizideki inandırıcılığı kaybettirdiğini düşünüyor.

Baba rolündeki Serdar Özer’in yaşından büyük gösterme gibi bir durumu da olmadığı için iki oyuncunun sahneleri izleyiciye bu anlamda çok inandırıcı görünmedi.

Hercai dizisinde bir garip durum! Olacak iş değil! Kimse inanmadı! 9

Azat ve Cihan’in sahnelerini görenler “Bunlar daha çok arkadaş ya da kardeş gibi duruyorlar. Yapımcı hiç mi bunlar baba-oğul olarak inandırıcı durmaz diye düşünmedi” şeklinde yorumlar yapıyor.