Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin bu rolü adeta çağırmış!

Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin bu rolü adeta çağırmış!

tarafından ker_def

Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin, atv ekranlarında yayınlanan Dizi TV programına verdiği röportajda dikkat çeken detaylar vardı.

Televizyon Gazetesi Detay – Ebru Şahin, “Ben bu işi çağırdığıma inanıyorum” diyerek şehir dışında bir işte çalışmayı çok arzuladığı bir dönemde Hercai dizisinden teklif geldiğini belirtti.

Ebru Şahin, “İstanbul’da olduğum dönemde şehir dışı işi olmasını çok diledim. Mardin’e karşı özel bir ilgim vardı. Bu tarafta dizileri, tarihi dokusu beni çok cezbediyordu. İlk iş geldiğinde en çok heyecanlandığım kısım şehir dışı olmasıydı” dedi.

Midyat’ta çalıştığı için mutlu olduğunu ifade eden Ebru Şahin, kendisine çok güzel deneyimler kazandırdığını anlattı.

Atmosfer ve İçerik Birbirini Tamamlıyor

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin bu rolü adeta çağırmış! 8

Midyat’ın büyüleyici ortamını yorumlayan Gülçin Santırcıoğlu, atmosferin ve içeriğin birbirini çok iyi tamamladığına değindi. Santırcıoğlu, “Çok doğru yerdeyiz o noktada. Bizim anlatmak istediğimiz hikayeyi inanılmaz destekleyen bir ortam var” ifadesini kullandı.

Midyat Halkı Çok Yardım Sever

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin bu rolü adeta çağırmış! 9

Gülçin Hatıhan ise Midyat halkının yardımseverliğine vurgu yaptı. Hatıhan, “Kiminle tanışsak çok yardım etmek istiyorlar. Çok yardımseverler ve evlerini açıyorlar, iş yerlerini açıyorlar. Neye ihtiyacınız olursa koşarak geliyorlar. O anlamda hepimiz çok şanslıyız. Bizi çok güzel kucakladılar” şeklinde konuştu.