Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai sezon finalinde Balıklı Göl sahnesine izleyici adeta kalbini bıraktı!

Hercai sezon finalinde Balıklı Göl sahnesine izleyici adeta kalbini bıraktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’nin yeni dizisi Hercai, dün akşam ekrana gelen 12. bölümüyle sezon finali yaptı. Diziyi takip edenlerin en çok beğendiği sahnelerden birisi, Şanlıurfa Balıklı Göl’de çekilen sahnelerdi.

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai dizisi, sezon finaliyle de çok konuşuldu.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolünde oynadıkları dizide öyle bir sahne vardı ki Reyyan ve Miran’ın birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlayacak büyülü bir atmosfer yaşattı adeta.

Şanlıurfa’da bulunan ve Nemrut’un, Hz. İbrahim’i ateşe attığı yer olarak bilinen Balıklı Göl, muhteşem manzarası ve tarihiyle, ekran başındakileri görsel bir şölenin içine çekti.

Miran’ın, Reyyan’ı buraya getirmesinde özel bir amacı vardı aslında. Küçükken annesiyle ilk kez Balıklı Göl’e geldiklerinde onun “Burası İbrahim makamı. Allah burada bütün duaları kabul eder” dediğini anlatan Miran, 10 yaşında evden kaçıp yeniden Balıklı Göl’e geldiğini anlattı.

İçinin acısından kaçtığını, dualarının kabul olması için geldiğini söyleyen Miran, içindeki acının, boşluğun hiç geçmediğini anlattı Reyyan’a.

Hercai sezon finalinde Balıklı Göl sahnesine izleyici adeta kalbini bıraktı! 7

“Kim ateşe düşse buraya gelir!”

Miran, o acının geçtiği tek bir an olduğunu söyledi ve bir tek Reyyan’ın gözlerine baktığında geçtiğini belirtti. Miran, daha önce sadece annesinin kendisine böyle baktığını, sonrasında da Reyyan’da aynı bakışı bulduğunu anlattı.

Reyyan, bu sözleri içi acıyarak dinlese de “Annenin bakışlarını göre göre mi ettin bu kötülüğü?” diye sordu.

Miran ise insanın aklı ile kalbi arasında sıkışmasının, Araf’ta kalmasının zorluğunu anlatmaya çalıştı ve “Burası İbrahim Peygamber’in ateşe atıldığı yerdir. Kim ateşe düşse buraya gelir. Çünkü ateş burada sönmüştür, su olmuştur. Benim içimdeki yangını söndürecek tek şey de sensin. Bir gün yine öyle güzel bakarak” sözleriyle göz yaşlarına boğuldu.

Dizinin takipçileri, bu sahnede Balıklı Göl’ü görmekten büyük mutluluk duyduklarını anlatırken, “Hangisine üzülelim bilemedik, Miran’a da Reyyan’a da yazık, Miran artık Reyyan’sız kalmasın” sözleriyle sahneyi izlerken çok duygulandıklarını ifade ettiler.

O sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Hercai 12. Bölüm özeti:

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan’dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey’in müdahalesiyle karşılaşır. Sonunda Reyyan’ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran’la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat’ın, Gönül’ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir. Diğer yandan Azat’la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.