Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Melike’si Aslı Samat’ın sahip olup da birçok ünlüde olmayan şey!

Hercai’nin Melike’si Aslı Samat’ın sahip olup da birçok ünlüde olmayan şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Samat ismini Uzaklarda Arama isimli film ile duymuştuk. Sonrasında Ateşböceği dizisinde Şirin olarak izleyicilerin karşısına çıkan Aslı Samat, asıl popülerliği ise Hercai dizisinde canlandırdığı Melike karakteri ile ulaştı.

Kariyerine konsomatrislik yaparak hayatını kazanan bir kadın rolü ile başlayan Aslı Samat, o günlerde bugünkü köylü kızına doğru kendini bir hayli geliştirdi.

Samat, “Aynı anda tiyatro sahnesinde erkek gibi büyütülmüş bir kadın canlandırıyorum. Ne kadar farklı, ne kadar çeşitli ve keyifli! Meselem daha çok çeşitlendirmek” açıklamasında bulundu.

Farklı rollerde yer almak aslında genç oyuncunun en önemli hedefi konumunda. Aynı zamanda da çok cesur. Ancak her oyuncu da böyle bir iştah göremezsiniz. Bazen bir karaktere sığınıp onun gölgesinden yıllarca giden isimler olmuştur. Aslı Samat onlardan değil.

Samat, “Fiziki şartları dar bakış açısıyla görmeyen, hayal kurabildiğin bir meslek oyunculuk. Ve Benim için en önemlisi hazzı iliklerime kadar hissetmek… Tam işini yaptığın o an ne zorluğu kalır, ne korkusu” diyerek farklı karakterler için ne kadar cesur olduğunu sergiledi.