Ana sayfa Kadın Haberleri Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin uyardı, sakın yapmayın!

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin uyardı, sakın yapmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisiyle Cuma akşamları atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan ünlü oyuncu Ebru Şahin, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine önemli bilgiler sundu. Oyuncu, herkese evde kalması uyarısı yaptı. Ayrıca dünyamızın geldiği noktada sorgulamamız gereken konular olduğunu da hatırlattı.

Ebru Şahin, önemsiz görünen konuları dünyanın suratımıza çarptığı düşüncesine sahip. Sevgiyi hatırlatan dünyanın tanımadıklarımız için de endişelenmemize sebep olduğunu  belirterek, koronavirüs salgınına vurgu yaptı.

Ünlü oyuncu, “Bunca öze dönüş içinde vicdanlar da kalbe döner, akla döner” diye yazan oyuncu, bencilliği, adaletsizliği ve hırsı eleştirdi.

İşte ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı paylaşım:

Önemsiz gördüğümüz her ne varsa suratımıza çarptı dünya. Hatırlattı sevdiklerimizi, hatta tanımadıklarımız için endişelenmeyi. Aldığın her nefesi korkusuzca içine çekebilmenin değerini hatırlattı. İçindekilerle birlikte dünyayı hissetmek için korkusuzca, düşünmeden dokunmanın ayrıcalık olduğunu… Gördük ki; doğa arındı mı insandan hava kendini temizler, sular berraklaşırmış, insansızca nefes alma sırası dünyadaymış. Diliyoruz işte diliyoruz ki bunca öze dönüş içinde vicdanlar da kalbe döner, akla döner, insana ulaşır da bencilliği, adaletsizliği ve hırsı belki yener. Sağlıkla Kalın #evdekalın

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin uyardı, sakın yapmayın! 7