Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Herkes onu konuşuyor! O Ses Türkiye’deki Azeri çoban, Pervin Seferov, programa damgasını vurdu!

Herkes onu konuşuyor! O Ses Türkiye’deki Azeri çoban, Pervin Seferov, programa damgasını vurdu!

tarafından zk zk

Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının dün akşam (08 Ekim) yayınlanan programına Azerbaycan’ın bir köyünde yaşayan Pervin Seferov isimli bir çoban damgasını vurdu.

Sosyal medyada çok konuşulan ve programı izleyenleri sesiyle büyüleyen Pervin Seferov, çiftçilik ve çobanlık yaparak geçimini sağlayan bir kişi. Programa katılma hikayesini de Acun Ilıcalı anlattı. Seferov’un koyun otlatırken Nazende Sevgilim isimli şarkıyı söylediği videosu, sosyal medyada pek çok kişi tarafından dinlenip beğenilince, kendilerine ısrarla bu kişiyi O Ses Türkiye’ye çağırması yönünde istekler geldiğini söyledi. Seferov’u bulup yarışmaya getiren Ilıcalı, hem stüdyodaki izleyicilerin hem de ekran başındakilerin çok beğenisini kazanan şarkıdan sonra, o videoyu da ekrana getirdi.

Jüri üyelerinin sesini çok beğendiğini Pervin Seferov’a Yıldız Tilbe dışında tüm jüri üyeleri döndü. Pervin Seferov, uzun bir karar aşamasından sonra yoluna Murat Boz ile devam etmeye karar verdi.

İşte Seferov’un Nazende Sevgilim şarkısını söylediği o anlar: