Ana sayfa Dizi İzle Hüsnü, Meryem’den ayrılıyor! Arka Sokaklar 517. Bölüm

Hüsnü, Meryem’den ayrılıyor! Arka Sokaklar 517. Bölüm

tarafından ker_def

10 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan Arka Sokaklar 517. Bölümde Hüsnü, Meryem ve annesinin isteklerine daha fazla dayanamıyor ve ilişkisini bitiriyor!

Hüsnü, Meryem ile son kez konuştuğu sırada eline tutuşturulan yeni evin anahtarıyla şok olur. Yine kendisine danışılmadan hareket edilmesine bozulur. Evi görmeye gider. Onu da tanıyan emlakçıyla konuştuğu sırada ikinci şoku yaşar. Emlakçı, eve baktıkları sırada Meryem ve annesinin Çoban Ailesi hakkında konuştuklarını duymuştur. Bu konuşulanları Hüsnü’ye anlatır. Hüsnü, Meryem ve annesi Meziyet’i eve çağırır. Nazike ve çocuklarının önünde onları yerin dibine sokar ve ikisini de evden kovar. Çoban Ailesi, babalarını bu davranışı için kutlar ve mutlu mesut eski hayatlarına dönerler…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)