Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’dan sonra Demet Özdemir’in canlandırdığı karaktere aynı eleştiri!

İbrahim Çelikkol’dan sonra Demet Özdemir’in canlandırdığı karaktere aynı eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 12. sezon finali bölümü 1 Temmuz Çarşamba akşamı tv8’de yayınlandı. İzleyiciler özledikleri dizilerine kavuştu ama bu sadece 1 bölümlük bir kavuşma oldu. Dizinin 2. sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölümünde en dikkat çeken detaylar Mehdi ve Zeynep karakterlerinin stillerinin değişliğe uğramasıydı. Daha canlı renkler seçilmişti. Ancak izleyiciler karakterlerin stili konusunda diziyi sık sık eleştiriyor.

Daha önce Mehdi karakterinin hep aynı kıyafetleri giydiği, aynı ceketi üzerinden çıkartmadığı yönünde eleştiriler gelmişti. Sonraki bölümlerde İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı karakterin stilinde yeni dokunuşlar yapılmıştı.

Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep karakterine yönelik de stil konusunda eleştiriler gelmeye başladı. Sezon finalindeki kıyafetleri çok kötü bulan ve makyajını da beğenmeyen bazı izleyiciler konuyu sosyal medyada gündeme getirdi.

Zeynep’in duru bir görüntüye ihtiyacı olduğunu belirten bazı izleyiciler, kaliteli kombinler giydirilmesini önerdi ve stiline mutlaka el atılması gerektiğini belirten yorumlarda bulunuldu.

İzleyiciler Zeynep karakterini duru, doğal ve daha sade görmek istiyor.