Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde dizisinde gerçeklerin ortaya çıkması gibi kötü bir huy var

İçerde dizisinde gerçeklerin ortaya çıkması gibi kötü bir huy var

tarafından ker_def

icerde7

Kilit Adam Coşkun
Celal, büyük tehlike arz eden Coşkun’u ortadan kaldırmak üzere plan yaptı. Coşkun önce Celal’in adamları tarafından ele geçirilse de Sarp’ın çevikliği ile kurtarıldı. Bunun üzerine Coşkun hemen Mert’i aradı ve ona ailesini vereceğini söyledi. O anları Celal dışarıdan izliyordu. Mert gerçekten ailesine kavuşacağı mutluluğu ile Celal Baba’ya ihanet etmekten çekinmedi. Celal ise bu duyduklarından sonra iki kardeş ile baş edemem diye düşündüğü için Mert’e engel olmaya çalıştı.

Coşkun elinde silah ile Mert’i karşıladığında, Celal de onları arıyordu. Coşkun Mert’e, Celal Baba’yı kastederek ”o köpeği buraya getirmeyecektin” dedi ve Mert’i vurdu. Göğsünden vurulan Mert yere yığıldı. Celal gelip de yerde yatan Mert’i gördüğünde Coşkun çıka geldi ve bu defa tetiği Celal’e doğrulttu. Daha Coşkun silahına davranmadan Mert ateş ederek Coşkun’u vurdu. Meğer Mert çelik yelek giymişti ve yıllar önce ”senden hesap soracağım” dediği Coşkun’la hesabını kapattı.

Mert’in Tercihi Celal Oluyor!
Mert, ailesini vermesi karşılığında Coşkun ile görüşmüştü. Ama Celal Baba’yı kurtarmak için Coşkun’u öldürünce ailesine ait bilgileri alabilme ihtimali de ortadan kalktı. Bunun üzerine Celal ”ailen değil de beni seçtin” diyerek Mert’e sarıldı. O anlarda ise zamanı geldiğinde kardeşin yerine yine beni seçeceksin diyerek iddialı konuştu.