Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde dizisinin Ayşe’si Burcu Derya için piyango gibi yeni dizi anlaşması!

İçerde dizisinin Ayşe’si Burcu Derya için piyango gibi yeni dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2017 yılında yayınlanan İçerde dizisinde birçok ünlü isim vardı. Bunların yanı sıra sektöre yeni adım atan, Ayşe karakterine hayat veren Burcu Derya da ilk deneyimlerini sette yaşadı.

Ajansı aracılığı ile katıldığı seçmelerde başarılı olan Burcu Derya, böylelikle Ayşe karakterini canlandırmayı başarmıştı. 1992 doğumlu olan oyuncu hem yetenekli hem de alımlı güzelliği ile dikkatleri çekti. Osman Yağmur Dereli Sanat Akademisi’nde temel oyunculuk dersleri alan oyuncu, muhbir Ayşe rolünde dikkat çektikten sonra bu sezon Exxen’de yayınlanan Şeref Bey isimli dizide de Rüya karakteri ile ekranda göründü.

Yaşı 19 olarak bilinen ve sonrasında ismi Masumiyet olarak değiştirilen Fox TV’nin yeni iddialı dizisinden teklif alan oyuncu, ekibe en son katılan isim oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre usta oyuncularla birlikte genç oyuncu Burcu Derya da Masumiyet isimli dizide izleyici ile buluşacak.

İçerde dizisinin Ayşe'si Burcu Derya için piyango gibi yeni dizi anlaşması! 2

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrollerinde yer aldığı ve çok iddialı bir şekilde gelen dizinin çekimlerine başlandı. Masumiyet’in Şubat ayı içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Tolga Güleç, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Neslihan Arslan, Asena Tuğal ve Selin Sezgin’in de kadrosunda yer aldığı Masumiyet dizisinde iki güçlü kadının çocukları üzerinden çatışmalarına şahit olacaksınız.