Ana sayfa Dizi Haberleri İzmirli kadın oyuncular Mucize Doktor setini bastı!

İzmirli kadın oyuncular Mucize Doktor setini bastı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor,2019-2020 sezonunda büyük başarı elde etti. Toplam 28 bölüm yayınlanan dizi, koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 aydır çekimlere ara verdi. Ekranda tekrar bölümleri yayınlanan dizi, yine çok izleniyor.

Ağustos ayında dizinin setinde çekimlerin başlaması bekleniyor. Özge Özder ile Merve Dizdar’ın youtube buluşmasında ilginç bir detay ortaya çıktı. Mucize Doktor dizisinin kadın oyuncularının önemli bir bölümünün İzmirli olması ilginç bir ayrıntıydı.

Özge Özder, “Sen İzmir’densin gene. Bizim dizinin kızları, Sinem’i Hazal’ı İzmirliler basmış yani” diye konuştu. Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Merve Dizdar ve Özge Özder dizinin önemli kadın oyuncularından ve hepsinin de doğum yeri İzmir.

İzmirli olduğunu belirten Merve Dizdar, 17 yaşında sınava girdiğini ve çok küçük olduğu için seneye bir daha gelmesini söylediler.

İzmirli kadın oyuncular Mucize Doktor setini bastı! 7

Maddi olarak fırsatının yeterli olmadığını anlatan oyuncu, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde oyunculuk eğitiminin başladığı sene şansını orada değerlendirdi. Çanakkale’den mezun olduğunu anlatan Merve Dizdar, anne ve babasının kendisine çok destekte bulunduğunu anlattı.

Kadir Has Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan Merve Çağıran, Begüm Birgören ile birlikte okulda yer aldıklarını ifade etti.

Merve Dizdar, Mucize Doktor dizisinin yanı sıra Alice müzikalinde de yer aldı. 2 sezon boyunca projede bulunan oyuncu, yeniden sahnelerin açılmasını ve izleyicilerle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.